Belianska jaskyňa

ollynka
4. aug 2022

Chceli by sme tam ísť, je tam čo vidieť prosím vás? Nie je tam ešte iná jaskyňa okrem tejto?

sofinka_293
4. aug 2022

Je tam krásne

venusa85
4. aug 2022

@ollynka my sme boli vlani, najbližšia jaskyňa je vo Važci. Pri parkovisku pod jaskyňou sú nejaké atrakcie pre deti, my sme iba tam boli. Výstup je náročný, ale jaskyňa je krásna.

benit
4. aug 2022

Jaskyna krasna, len to beru ako masovku, boli sme minuly tyzden. Ma 6 stanovist, na kazdom ti povie co mozes vidiet dalej. Nenajdes to sama ani keby ako chces. Pochodove tempo, nestihas sa ani poobzerat, lebo brzdis davy. Len sa ponahlajte, za nami idu dalsie 2 vypravy sme pocuvali celu cestu.
Sprievodkyna neprijemna len tam po ludoch bliakala.

wade
4. aug 2022

Je to krásna jaskyňa. Poznám ju naspamäť. Chodieval som tam veľa ako malý chalan. Nemyslím že výstup je extra náročný. Je to trošku do kopca - 1km s cca 100m prevýšením. Ale aj menšie deti (5-6 r) to zvládnu. Ma asi 1,5 km a je tam relatívne chladno - tak si vezmite jarnú bundu.

marianeta
4. aug 2022

Boli sme minulý rok..Jaskyňa je nádherná, ale myslela som ,že tam dušu vypustim 😁..Toľko schodov + výstup k jaskyni.. Ale oplatí sa vidieť..Fotiť môžeš za poplatok 10€( teda minulý rok bola taká cena).
@benit my sme mali super sprievodkyňu.. Nikam nás nehnala.. Možno ste chytili len blbý termín, že bolo veľa ľudí..

benit
4. aug 2022

@marianeta tak ale zaplatis normalne. Ides tam preto, ze si to chces pozriet a nie ze vojensky pochod. Ludi bolo velmi vela, bolo nas urcite do 100 v jednej skupine. Pustali po 20 minutach, ale teda mladica bola otrasna.

mery333
4. aug 2022

Detto, boli sme minulý rok v júli, totál masovka. Dovnútra sa išlo v zástupoch a ešte v rúškach, to bol totál des. Všetko len narýchlo, dav Ťa strhol, musel si ísť v jeho tempe. Mladá šťanda bľačala po ľuďoch, čo nás tak hnala, lebo sa míňali jedna skupina za druhou. Viac by som tam už nešla.

palicka
4. aug 2022

Zažila som ju niekoľkokrát. Je krásna, výstup k nej celkom šľapák. Vo vnútri ako v jaskyni, teplotný sok a šľapák pokračuje po schodoch.

ollynka
autor
5. aug 2022

@venusa85 to je aká pri Važci? To nie je tá čertová, alebo taký nejaký názov mala.

ollynka
autor
5. aug 2022

@venusa85 ale aj tá Važecká jaskyňa je pekná podľa obrázkov!

venusa85
5. aug 2022

@ollynka vo Vazci je Vazecka. Potom je v Janskej doline Stanisovska-prehliadka je s celovkami

venusa85
5. aug 2022

@ollynka ano, je. Je tam krasna vyzdoba, maketa jaskynneho medveda, kosti čo nasli pri kopani jaskyne. Aj ked nie je velka, ke tam co pozerať. Odporucam