Chcela by som Vás poprosiť o pozitívne recenzie na reštaurácie, krčmičky, kaviarničky, letné terásky, kde ste sa s deťmi zastavili a boli ste spokojní so službami.
Totiž, nie každý chodí v lete k moru, napr. my zvykneme na pár týždňov v lete ísť na tour de Slovensko po pamiatkach, zaujímavých miestach v prírode, zrúcaninách hradov, cyklotrasách... A rada by som si prečítala, kde je fajn zastaviť sa s dieťaťom na kofolu, obed, alebo na niečo iné (pivo), kde sú pripravení na to, že zákazníci môžu byť aj rodičia 🙂
A ešte prosím, aj miesta, kde máte zlú skúsenosť so službami.
Ďakujem
Ja odporúčam aj Komarno, pri hradzi na rieke Vah (kusok od mosta) je taka mensia rybarska restauracia so slamenou strechou... neviem ako sa vola, ale je na cyklotrase po hradzi a fajn je, ze maju okrem terasky aj nejake preliezky a sedenie vonku - takych 4-5 stolov s lavickami pod strieskami
@dazdovka moje najobľúbenejšie v Košiciach
- kaviarne (ale majú aj dačo pod zub)
Nech sa páči - Hlavná - dobrá káva, výborné bio raňajky, dačo na neskorú večeru, šaláty, majú taký detský stolík a krabicu s hračkami
Cafe Theatro - Hlavná - dobrá káva, výborné musli raňajky, omelety, paniny
Cafe Trieste - Uršulínska - dobrá káva, fajn croassantíky
- reštika
Pizza Cafe Napoli - výborná pizza, cestoviny, rizotá, šaláty
Karczma Mlyn - taká tradičná Slovenská kuchyňa - bryndzové halušky, demikát, pečená kačka, atď...
V Auparku, neviem si teraz narýchlo spomenúť, ako sa to volá - čínska reštika, dajú sa nabrať čerstvé suroviny podľa vlastného uváženia (kuracie, hovädzie, zelenina, krevety, ryby...pripravia pred Vami), čerstvá zelenina, kompóty....majú detskú stoličku, malá dostane od personálu vždy nejakú drobnosť...už nás poznajú 🙂
Dá sa najesť aj na Alpinke - tam je taký areál v prírode s pieskoviskom, preliezky, hojdačky , ide tam detská železnička....ale jedlo priemerné
Nie všade majú napríklad detskú stoličku, možnosť prebaliť a podobne - ale som spokojná s obsluhou, snahou vyjsť v ústrety , kvalitou jedla, "tolerovaním" detí, atď.
A ešte odporúčam - na výlety po SR -
http://chatasmrek.meu.zoznam.sk/o-nas/
www.chatasolisko.sk
- pri KE - dedinka Hačava, Hájske vodopády, Gelnica, Turnianska vínna cesta, Ružínske jaskyne
Dechtáre, síce ked majú nával, tak objednávka chodí dlho, dlho, cca polhodinu .. videla som dieťa v stoličke, vraj patrila reštike
urcite odporucam v BA 🙂 vyborne varia, super obsluha, velky detsky kutik, prebalovaci pult je tam samozrejmost 🙂 http://www.cistachut.sk/DETSKY_PROGRAM.html
detsky kutik maju napriklad aj v restauracii Lalia v Pezinku 🙂
pri Liptovskoom Mikulasi, kde je Tatralandia, v blizkosti je restika aje tam perektne velke ihrisko pre deti, su tam aj kone, takze urcite super miesto na posedenie a vyblaznenie sa, ja co si vsimam, tak teraz kazda restauracia u nas ma vybavenie aj pre deti, ihrisko - kde sa deti vysantia, jednoducho prevadzkovatelia uz zacali mysliet aj na deti, takze na vyber urcite budete mat, ked sa vyberiete na priec Slovenskom
V Kremnici Polovnicka restauracia, maju peknu letnu terasu v historickych priestoroch. Na terase je detsky kutik so suchackou, domcekom a hrackami a dobre varia. Cez leto byva na terase plno deti.
@kca Zrovna v tej Kremnici sme nemali stastie pred dvoma rokmi na GAG-och na nieco baby-friendly natrafit, to bol des a bes. Bohuzial, do Polovnickej restiky by sme ani nesli, lebo polovnictvo... Takisto v Banskej Stiavnici mi je luto, je to moje zamilovane mesto, aj ma super restauraciu so zdravym jedlom (tulsi), ale neni tam detsky kutik ani teraska :(
Tak ja by som odporucala pod Tatrami v Poprade pizzeriu Utopia, maju tam vonkajšie detske ihrisko... No a cestou z východu na západ salas Krajinka, tam je ovecieeeek, sliepociek, prasiatok .... Krasna priroda a výborne jedlo. http://www.pizzautopia.sk/index.html http://www.salaskrajinka.sk/sk/index.html
Košice, na Hlavnej hinduistická vegetariánska reštika Govinda, aspoň moje kolegyne si pochvaľujú ich obedy
Košice, na Hlavnej hinduistická vegetariánska reštika Govinda, aspoň moje kolegyne si pochvaľujú ich obedy, neviem či sú friendly, no ako sympatizanti Hare Krišna predpokladám, že áno, len vybavenie nepoznám
pizzeria RODINKA v Modráku na Furči v Košiciach jednoznačne, vrámci Košíc a okolia bez konkurencie....majú tam obrovskú herňu pre deti, v lete terasu aj so skákacím hradom, sú 100% baby friendly, pizza fantastická....deti sa tam idú zbláznieť
www-nasa-ke.sk
oprasujem tuto temu, kedze ideme uz pomaly planovat letnu dovolenku.. Nas ciel - tour de Slovensko z BA po juhu az na vychod (vynechali by sme sever - oravu, liptov, tatry a aj severovychod).. cize niekde smerom na Slovensky raj, Spis az na vychod ku Kosiciam..
@elllla skus mrk na www.kamsdetmi.sk ja tam vzdy nieco dobre najdem 🙂
My sme dnes boli s malym v LaVita na Borodacovej....ale mozem len pochvalit.....kludne, hlavne ciste prostredie, rychla a mila obslucha...krasny a cisto vybaveny detsky kutik, casnicka ho hned po odchode asi 5 deticiek upratala,......pizza pec, cize nas maly - 2,5 r spokojny.....hlavne nech je ohnik 🙂
@minewka Ahoj prosim ta, nepochopila som celkom, v tych restauraciach co pises sa mozu decka aj vyblbnut, alebo len maju detske stolicky? my mame take 10 mesacne co este lobzi po koberceku.....a potrebujeme sa ist niekam napapat.
Mozem odporucit novu restauraciu pre deti a dospelych v Bratislave v nakupnom centre Central. Je urobena speci pre deti. Maju detske menu, krasne urobene na tanieri, napriklad ako tvaricka. V menu kopec zdravych veci, ale aj dieta si moze vytvorit pizzu podla chuti. Maju detske stoly pripojene k dospelym, kde si krpci mozu kreslit. Ale mozu sa aj zahrat v obchodiku, s duplom alebo sa s hrackami hrat na koberci. Kuknite http://altrivio.sk/sk/little-al-trivio/
Odporúčam vo ihrisko s kaviarňou Svite, www.facebook.com/ViviLandSvit
Kam s deťmi v Kremnici
toto ma tiez velmi zaujima... chodievame do hamuliakova, je to pri cyklotrase - dunajskej hradzi, je tam aj zahradna krcma s detskym ihriskom a este restauracia gurman, tam je tiez take malinke detske ihrisko, vlastne je tam taky domcek a stolik s farbickami a tak... ale aj to staci, podla mna by v kazdej jednej restike mohli mat aspon jednu krabicu s hrackami, stolik so stolickami (ved v ikea to nie je az take drahe) a nejake farbicky alebo knizky, casopisy... rodicia by sa v klude napapali, zostali by aj dlhsie, nie len rychlo sup sup nahadzat jedlo, kym decka drzia...
a prebalovacie pulty tiez moc nestoja, to by tiez mohlo byt na kazdej toalete v kazdej restike...
nie su to take velke investicie, ze by sa to restikam neoplatilo...
este mi napadla jedna restika, v malinove je slnecnica, vonku ma ihrisko, na toalete prebalovak, vnutri malinky kutik pre deti...