ahojte,
ak existuje takato tema, prosim usmernite ma.
hladam v BA a okoli miesto, kam sa da ist s 2-3 mesacnym babatkom, aby tam bola nejaka miestnost na kojenie so sedenim a prebalovaci pultik.
viem zatial iba o jednom: v eurovei, za mekacom - je tam miestnost, 1 sedenie na kojenie a prebalovaci pult.
v eurovei sa da fajne prejst po promenade a vybavit nakup.
dajte tip na ine miesta v BA a okoli
dakujem
Avion na poschodi ci uz spominana ikea
@cicamica1980 V Ikei je to hned pri vchode, tam kde su uzamykatelne skrinky na oblecenie a nakupne voziky...kvazi pod schodami, tam kde je aj WC,
@cicamica v ikei je aj v jedalni taky oddeleny kutik s kreslom, ale aj na wc napravo od restauracie je taky prebalovaco kojaci kutik, aj ako pise andelok hned pri vchode ako su wc
v avione je to tiez ako su wc medzi marks spencer a nejakou obuvou, oproti je tusim pimkie, hm a nejake kavicky, detske ihrisko, to je skor prebalovaci, ale da sa v pripade krizy nakojit tak ze sadnes na zatvorene wc, je to velka miestnost v ktorej sa zamknes a potom na druhej strane ako su humanic, deichman, sportove obchody, tak na poschodi je aj s kresielkom na sedenie, hladaj opat wc 😉
a v auparku je pri vytahoch tiez tusim na 1 poschodi miestnost na kojenie, prebalovanie aj s mikrovlnkou
@cicamica1980 Aupark ma dve taketo miestecka, jedno starsie - na poschodi ako je marionnaud, tusim tam ides takou chodbickou dozadu - ale je to dost malinkate a stare, ale ucelu posluzi. A potom vybudovali novu miestnost, je vedla Reno obuvi (Alebo Humanic?), ale ked vchadzas dnu hlavnym vchodom ako su informacie, tak pojdes do laveho kridla a ako prejdes obchody dva s obuvou tak po pravej strane je chodba k WC-kam a este pred WC--kami je Tvoj ciel 😀 po pravej strane take nenapadko dvere...musis zazvonit na taky zvoncek a oni Ta vpustia, je to tam super, nove, ciste, stale to pani cisti, dva prebalovacie pulty, kos na plienky, umyvadlo, lavicka na kojenie, mikrovlnka... a je tam aj k tomu wc... je to najlepsie miesto na prebalovanie a kojenie co ja poznam 🙂 ak som zle popisala instrukcie, spytaj sa na informaciach alebo akejkolvek tety co sa stara o cistotu zachodov.
@cicamica1980 pri prvom dietati som to tiez riešila, teraz uz kojim všade... Samozrejme diskretne, malého mám schovaneho pod salom alebo satkou. Výrazne sa mi tým zjednodusil život 😎
@cicamica1980 avion ma aj miestnost na kojenie. Vytahmi na prve. Je tam ihrisko a detske kino. Vytahy su vedla hrackarstva all toys. Najprv su zachody a dalsia miestnost je kojaca. Je tam aj gauc aj mikrovlnka. Ale ja som tiez kojila vsade aj ked chapem ze nie kazdemu to vyhovuje.
baby dakujem vam moc🙂))
upne naj a budes upne spokojna je mamaland na drienovej, to je bomba, pozri si ich web. stranku. maju aj animatorku a je to pre deti najme do 3 rokov
@cicamica1980 Ak chces nakupovat, tak napr. Ikea ma oboje. A este ma napada hrava kaviaren, v BA su dve: na Dlhych Dieloch a v Petrzalke. Skor pre vacsie deti, mozno vyuzijes neskor. Alebo ak chces ist na kavu s kamaratkou a zobrat so sebou babatko, aspon mas istotu, ze ho mas kde nakojit a prebalit. www.hopsasa.sk