Ahojte baby.Prosím vás tie čo ste boli v jaskyni,ako ste boli oblečené aj s deťmi?
@katka164 ja som bola nedavno. 3/4 nohavice, tenisky, fleesova mikina. Prehliadka trva 40min, vnutri je 9 stupnov (a nefuka! 😅), takze to staci. Detom by som asi dala dlhe nohavice a na mikinu vestu.
trisrvrtove gate, tričko... bola som v piatom mesiaci a bolo mi stále tepli😀
ak mozem spytam sa - cesta k jaskyni je narocna pre seniorov?
@birika dost strmy kopec
@gabu_lienka dakujem 🙂
My sme boli minulý rok môjmu malému bolo chladno mal dlhé nohavice, mikinu a tenkú bundu jemu bola zima hlavne na hlavu takže ja by som brala pre istotu aj tenkú capicu.
Byli jsme včera,od parkoviště je to pěkná procházka lesem,u jeskyně trošku strmé schody,ale bylo tam i spoustu seniorů s holemy a dali to-musí pomalu.V jeskyni bylo 7,2 stupně.Dcerce jsem před jeskyni oblekla hrubou mikinu a legínky,já jsem vydržela v kraťasích a v mikině.Jen boty bych zvolila jiné.Měli jsme normální tenisky a celkem se v jeskyni šmýkalo.
Celá prohlídka trvala asi 40minut ale bylo to super.Vtipný výklad,určitě to stálo za to
Skor dlhsie nohavice, nejaka mikina a bunda. Clovek to radsej odnesie, akoby mu mala byt zima
Jaskyna Driny je krasna. Tam sa oplati ist. Aj sprievodcovia boli super vtipni, to sa tak rata, ked hovoria vyklad.
dlhé nohavice, na tričko hrubšia mikina a turistická obuv