Aquapark v Dolnom Kubíne

dadida7
7. máj 2017

Ahojte zienky.Boli ste sa kupat v aquaparku v Dolnom Kubine? Je to vhodne pre 20 mesacne dieta? A da sa ist aj menej ako na 3 hodiny? Dakujem.

deti95060810
7. máj 2017

je tam super, nakoľko je to dnu. Sú tam aj také bazény v ktorých je málinko vody. pozri či nemajú náhodou zatvorené v týchto dňoch - mali robiť plánovanú odstávku - výmena vody a pod. pozri na cenníku či sa dá na 2 hod., ale myslím že to bolo a už to zrušili.....

dadida7
autor
7. máj 2017

@deti95060810 Dakujem.Ano mali zavrete,od zajtra by malo byt uz otvorene.☺

lusu
7. máj 2017

Áno je tam super aj pre deticky. Je tam detský kútik , tam chodíme poslednú tretiu hodinu. Tak sme dve hodiny v bazéne a potom deti osprchujem prezleciem do suchého a hráme sa hodinku v herni a sušime sa tam.

dadida7
autor
7. máj 2017

@lusu Tak to je super,ked sa to da takto vyuzit.Dakujem

deti95060810
7. máj 2017

@lusu tak my už máme troška staršie deti, tie plávajú a hrajú sa vo vode do poslednej možnej minúty...väčšinou chodíme domov s mokrou hlavou...

marusia12
7. máj 2017

@dadida7 tam by som nešla ani zadarmo... už len vzhľadom k tomu, čo sa o tomto aqua popísalo...

deti95060810
7. máj 2017

@marusia12 však daj čo sa tam písalo....ono je to všade o špinavej vode.... a kde potom chodíš ty? Daj tipy na niečo lepšie podľa teba....

dadida7
autor
7. máj 2017

@marusia12 Co take sa pisalo? Nepocula som.Dakujem

marusia12
7. máj 2017

@deti95060810 a prečo by som mala dávať JA informácie???? Veď si dohľadaj sama.... a nie je to o špinavej vode.

hettinka
8. máj 2017

My tamchodievane párkrát do roka a super. Deti postupne rastu a vždy sa zabavili. Kožné a ani iné zdravotné problémy sme si odtiaľ nikdy nepriniesli. Pre malinké deti je tam ale iba jeden detský bazénik, inak vlastne nič.

sorciera24
8. máj 2017

@dadida7 my chodime pravidelne s detmi od cca 1 roka.....pre man najidealnejsi akvac pre tak mael deti, kedze je to velke, malo ludi a voda je halvne asi najmenej chlorova a prisposobena detom, ekdze tam prebieha aj plavanie babatiek.....akurat, ze je len dnu...ale to envadi......a min. na 3 hodky sa da ist...inak su teraz zlavy tu: https://www.zamenej.sk/zlava/info/aquapark-aqua... do konca maja

deti95060810
8. máj 2017

@marusia12 tak to si tu nemusela ani písať.... Načo, aby si ukázala čo ty vieš čo nevedia ostatní a bola za zaujímavú? zakladateĺka témy chcela vedieť niečo úplne iné a nie či by si ty išla tam zadarmo alebo nie.....

deti95060810
8. máj 2017

@dadida7 tak čo boli ste? že je tam super....ak keď dáma z BA by sa tam nekúpala ani zadara... chudera....

petuska1988
8. máj 2017

Ahoj my sme byvali hned pri aqua... chodili sme casto ked sme mali listky za 6 € ks... mam malickeho ktory ma 22m... chodila som s nim aj plavat... ked mal 6 mesiacikov...mozem ti odporucit... to co pisu su bludy hadam ludiq z dk by maly vediet o tom vyse... ja tam chodim rada aj vela ludi z mojho okoliq s malymi detmi...mam dceru 8 rocnu a keby mohla tak j tqm kazdy den. ..😉

kacenka2803
8. máj 2017

@dadida7 ahoj keďže bazény čistia len raz ročne to už o niečom svedčí ... Hmmm za tú cenu by som určite uprednostnila cez leto tatralandiu bazén s morskou vodou a to množstvo atrakcií vonkajšie vnútorné bazény ... To sa nedá porovnať ... v DK aquaparku pre malé deti nič nieje dva bazeniku s dosť studenou vodou malého sme museli dávať do vyrivky aby sa zohrial a to je všetko pre tie väčšie dva vonkajšie tobogány a smikalka rodiacisa sa kruch s vodou striekajucou nad hlavami lehátka s bublinkami a dve vyrivky inak nič veľmi rýchlo to človeka omrzí a byt tam 3 hodiny kdeže keby mali vstup tak na hodinku a pol my sme boli veľmi sklamaní ...

deti95060810
8. máj 2017

@kacenka2803 ja neviem či čistia bazény len raz ročne,,, Asi je to tak, že 100 ľudí, 100 chutí. My tam chodíme dosť často aj keď to máme 30 km tam, 30 naspäť.... moje deti sú už väčšie, majú 7,9,11,22 rokov. Všetkým sa tam páči a my rodičia sa prispôsobíme - ale tiež sa nám páči. 3 hod. ujdú rýchlo, naše by tam vydržali aj celý deň. Ešte chodíme aj do Turč. Teplíc a tam chodíme na celý deň. Sme tam od tej 10h. do 19h. aj tak baby moc nesúhlasia že už máme ísť domov....

sorciera24
8. máj 2017

@kacenka2803 bazeny necistia raz rocne...neviem, odkial to mas, ale je to hlupost...ako som psiala, prebieha tam aj plavanie babtiek....a voda je praveze prisposobena...cos om teda v inych "narvatych" akvapakoch nevidela.....odvsadial reakcia z chloru, jedine odtialto nie.....napr. s tak malym dietatom yb som do Besenovej ci TR teplic plneho dochodcov nesla....a ak je 32 stupnova voda studena...tak asi som z inej planety...alebo nei tak rozcicmana?...enviem...pre mna je studena voda 25-28 stupnov...neviem, asi amme kazdy iny pohlad.....ale pre 22mes dieta v dostupnosti......za mna DK

deti95060810
8. máj 2017

@sorciera24 My chodíme do T. Teplíc do Aqua...a žiadny dôchodca tam nie je....samé deti. aj tam je dobre....

sorciera24
8. máj 2017

@deti95060810 ja neviem, my byvame blizko....a vzdy, ekd sme tam boli, tak plnka, aj dochodcov....oni tam maju nejake zvyhodnene vstupy z kupelov a v nejake hodiny sa tma magaju....oco tam chytil ružu.....prostete tam len sami, za tie prachy sme radsej v kubine....

hettinka
8. máj 2017

@kacenka2803 porovnávať Kubín s tatralandiou ... no to snáď nemyslíš vážne. To je neporovnateľné, ani cenovo, ani inak ...
Kubín je maličký aquapark, de sa da vyplahočiť do tých 3 hodín, na celý deň možno v lete, ked sa dá vyjsť aj von na ihrisko, ale osobne by som tam viac ako tie 3 hodiny nevydržala. My to máme relatívne blízko, takže sa dá vybehnúť aj poobede na chvílku, vykúpať sa a domov. Do Tatralandei aby šiel človek od rána, ak má využiť to, že už zaplatí megavstupné.

My máme vodu radi a máme pobehané viaceré parky, Kubín, Turčianske Teplice, Afroditu v Rajeckých Tepliciach, Tatralandiu, Bešeňovú, Aquacity Poprad a aj v Polsku park Tropicana vo Wisle ... každý má niečo do seba a je o niečom inom. Každopádne do Bešeňovej a Tatralandie za tie sumy viac nejdem, jedine ak by boli zlavy ... nech sa nehnevajú, ale za nas 4 aby som dala cez 80 eur len za vstup, to je nonsens.
Pre malinké deti do 3 rokov sa mi najviac páči Wisla v PL (hotel Golebiewski), kde je aj pieskovisko a úplne oddelená časť pre detičky. A potom Poprad, tam je to tiež oddelené. V konečnom dôsledku, s malinkým dieťaťom človek tie atrakcie vo veľkých parkoch z 90% nevyužije, plahočí sa v detskom bazeniku.

dadida7
autor
8. máj 2017

@lusu
@deti95060810
@hettinka
@sorciera24 Dakujem babule,boli sme a bolo super.Vyuzili sme cele 3 hodky,mala tam bola spokojna,vydrzala.V aute hned zaspinkala.Dakujem a pekny vecer🙂

deti95060810
8. máj 2017

@hettinka tak to vstupné poriadne odrádza. My ešte chodíme aj do Za - kúpalisko pri NC Dubeň, a tam platíme na vstupné 9 e za rodinu. Je tam len jeden tobogán, a super kúpaliská

marusia12
9. máj 2017

Tak pre vsetky mudre, kto o tom fakt nic nevedia. Chodite sa tam kupat do pitnej ohrievanej vody, aj preto je vysoke vstupne. Roky tam do ovzdusia unikali kyseliny, ktore aqua rozozierali zvnutra a staci sa pozriet na stav toho zariadenia. Kazdopadne, ludia nerozmyslaju a za tie prachy radsej idem do Besenovej alebo Lucok, kde je aspon lieciva voda. Do hnusu v Dk ani zadarmo.

didamt
9. máj 2017

Nečítala som úplne všetky príspevky...ale...aj my tam chodíme s malou a máme to 30 km od domu. Bazény sú nerezové...kto nevie, nech si prečíta o hygiene v nerezových bazenoch. Sú to bazeny najvhodnejšie pre deti a ľudí trpiacich kožnými problémami z bazenov. Určite za mna lepšia hygiena ako Tatralandia, chodíme aj tam. Za tie 3 roky čo do Kubína chodíme však musím povedať, že to tam začína upadať. Pred 3 rokmi to bolo novučké, teraz už dosť vidno hrdzu a nikto to nenatrie a tak, trošku to chátra. viem že je to v strate tak to asi preto.

marusia12
9. máj 2017

@didamt pred 3 rokmi to nebolo novučké 😀 Boli akurát nové technológie na čistenie vody. Hrdzavé je to práve preto, že sa tam roky vyparovali kyseliny do vzduchu a pri výstavbe boli použité materiály, ktoré tam nemajú čo robiť.... čiže sa šetrilo tam, kde sa nemalo. Ale samozrejme, ak niekomu nevadí, že sa chodí kúpať do pitnej vody za drahé prachy, prečo nie.... 😀

didamt
9. máj 2017

@marusia12 áno však vravím že to tam upadá, s týmto súhlasím. My tam ideme 1-2x ročne, ked sú lístky v akcii....myslím že u nás na slovensku v našom regione si veľmi nenavyberáš....klop klop problémy sme nikdy nemali, či my či dieťa...

marusia12
9. máj 2017

@didamt mne skôr išlo o to, že sa tam každým zaplateným vstupom podporujú hajzli vo vedení aqua a vo vedení mesta. To, že sú občania ovce predsa dávno vieme. Roky sa o stave v Aqua písalo aj na FB a roky vidím, že tam ľudia chodia a nevadí im to. Na druhej strane ale vyplakávajú, ako je všetko drahé a ako sa im zle žije... no zle sa im žije a ešte sa im bude horšie... kým nepochopia a neprestanú podporovať tieto zlodejiny.

marusia12
9. máj 2017

Z tohto sa roky v Aqua vyparovali kyseliny do vzduchu... roky to tam všetci dýchali a tu ide nejaká "odborníčka" písať, ako je tam skvele 😀 To, že je tam ten Aquač si občania mesta budú splácať vo vysokých poplatkoch za smeti, v zrušenom kine, v menšom rozsahu kultúry v meste, v platení si krúžkov pre deti... a im to stále nedochádza 😀

sorciera24
9. máj 2017

toto, co sa tu spomina, je hadam vo vsetkych aqua...nie som Kubincanka, nase mesto je rozkradnute uplne, ale ak si amm vybrat medzi pitnou vodou a termalnou v besenovej, kde sa mnozia bakterie ovela rychlesjie...tak si vyberam pre male dieta tu pitnu...ale kazdemu ako vyhovuje......ludia, co pracuju v Besenovej zas tvrdia, ze by tam nevliezli a pod. .....
som rada, ze mam na vyber a kedze more vychadza lacnejsie nez Sturovo.....chodime radsej tam a akvpark navstivime tak 1 raz rocne.....a v tomto pripade mi to fakt nevadi....🙂

didamt
9. máj 2017

@sorciera24 súhlasím s tebou...tiež chodíme do aqua s dieťaťom výnimočne 1-2x ročne...a radšej k moru. My do aqua s mužom chodíme bez malej a aj to iba do saunového sveta.. 🙂