Ahojte 1. X chceme ísť do aquaparku a nevieme co si môžme vziať konkrétne ideme do Nitravan .
Ako to funguje? ako chápem uterák plienky ale môžme si vziať kočík? Alebo ako je to s jedlom...?
Ďakujem za akúkoľvek radu.
Boze niektore bydavali strazit deti vzdy. Ved do aquaparku chcu ist asi kvoli dietatu nie len kvôli sebe. Bože ked už mam dieta tak sa prisposobim dietatu a nebudem ho odkladať.
To su tie nazory s rocnym k moru? A naco? No len tak to dieta si to totalne užíva.
Niektore maju asi predatavu ze a dietatom do 6 rokov maximalne doma alebo ho niekam odlozit. 🤦🏽♀️
@liljana myslím ze to nie je odpoveď na otázku. Nepýtam sa ci si užijem.. inak ja nemám 15 ze potrebujem byt nonstop vo vode na toboganoch atď..
@martinaju ano máš pravdu ideme tam kvôli nemu sme zvedavý ako bude na to reagovať lebo je veľmi spoločenský pri nikom neplače vždy vysmiaty ale nerád sa sprchuje tak sme zvedavý akú bude reagovať na tak veľký bazén. A aj v tom máš pravdu nepotrebujem dieťa nikde odkladať, boli sme s ním v lete na kúpalisku a bol to úžasný zážitok ako sa tešil a santil.. sú to krásne chvíle určite o ne nechceme prísť o pár rokov bude chodiť s kamošmi tak so svojou rodinou.. teda za mňa určite ísť s dieťaťom kde sa dá...
No do aquaparku by som s takym malym nesla. Ked, tak normalne babyplavanie, kde je zarucena hyguena. My sme boli takto so synom, ked mal 2,5roka a chytil tam nejaku hnusnu bakteriu do mocovych ciest. Nastastie 4mesacnu sme.do tej vody ani nedali. Boli sme tam len kratunko.. a bolo to vo wellnese v baby friendly hoteli..
@siska53 tak to už je iná vec... ze môže byt nejaká baktéria.. každopádne to nás neodradí lebo to by sme potom nemohli robiť nič a nikde neist.
Sme z východu a chodíme s deťmi od malička do aquaparku, ale jedine v Maďarsku sme mohli vziať kočík až k bazénom. Ináč nám nedovolili. Ešte nám poradili návleky na kolesá. Čiže si skúste zavolať, ako to tam funguje, asi každý má iné podmienky. Čo sa týka jedla, tak na lehátku si každý pil, jedol. Malé dieťa určite môže mať jedlo z domu, mne by bolo divné si tam otvoriť dózy a jesť jedlo z domu, keď je tam reštaurácia.
Tak boli sme, dovolili nám aj kočiar.. bolo to fajn ale už sa tam nevrátime lebo nám to prišlo ako stavenisko, všade bol nejaký bordel... ale okupali sme sa zmenili prostredie a malý sa tešil.
Ahoj my sa chystáme tento rok s malým ročným dieťaťom. Mám takú otázku ako ste to vyriešili zo spánkom?
Myslim, ze si potom ten aquapark neuzije nikto. Ani to dieta, ani ty. Nemozte ho nechat postrazit rodicom,...?