Aquapark Lipany

patuska00
29. jún 2022

Ahojte ženy chcela by som vedieť či niektorá bola v lipanoch do aquaparku a ohľadom ceny vstupné aj jedla či niektoré majú tam aj pitie hlavne tie ceny by som mala záujem.

miiichaelaaa
29. jún 2022

@patuska00 bola som minulý rok, vtedy ceny boli ešte nižšie ale za mňa služby dosť slabo. Na to aká je kapacita kúpaliska v bufetoch majú málo zamestnancov a na langoš som čakala 50 minút 😟

susann80
26. aug 2024

Viem, ze je to starsia diskusia..ale mozno niekomu pomoze....NIKDY VIAC!!!! 80e za 4 clennu rodinu a sluzby 0. kupalisko sa otvara o 10:00, kedze sme stali v dlhociznom rade..prisli sme na kupalisko mozno 10:30 min. medzi lehatkami na trave (kde ludia chodia aj bosi)rozbite sklo!!!!!, flase plastove, papieriky z jedla...zrejme este z predchadzajuceho dna, lebo 30 min od otvorenia najst tolko bordelu zvlastne. deti sa tesili na tobogany, boli asi3x- kedze sa caka asi 20 min v horucave na tobogan. Vonku realne 1 bazen , kde sa da ochladit (kedze dalsie 2 su len pre deti a 1 ma horucu vodu), takze pri danom pocte ludi vacsina je len v tom 1- zaplavat nehrozi, cely cas iba stojite vo vode...deti skacu, plavcik ma na starosti aj 3 bazeny, takze uz ani neupozornuje. Ist si odpocinut, zriedmut, pocitat na lehatko nehrozi, kedze slnecniky ziadne, stromy ziadne, takze na slnku vydzite tak 10 min a musite utekat "postavit" sa do bazena🙂)))))))))))) no za nas horor aquapark. jedlo same polotovary, ale za riadnu cenu🙂))). V madarsku pred Vami robi palacinky , langose - tu sa mu z maleho auticka (zasobovacieho) vysypali vsetko polotovary🙂))))))))). Vnutorny bazen...smyklava podlaha masaker...takto vyzera podlaha, kde mali problem s kolaudaciou...ale nakoniec akosi presli🙂)))))))) vsade len tabulky- mokra podlaha.. 1 plavcik na vnutorny bazen aj horuci vonkajsi...(kde neamju byt deti!!)- ale aj tak tam boli... PLavcik vyzeral otraveny , kedze nestihal 2 bazeny a este aj zmyvat podlahu. Vsade same tabulky-v pripade zleho pocasia - vstupne sa nevracia🙂)))))))))). Takze dakujem, ak chce niekto vidiet podnikanie na SK- nech sa paci...sa cudujem, ze tam chodi tolko ludi. Vonajsie prchy...sem tam.... masazne trisky vypinaju podla nejakych intervalov, aj tobogany zatvaraju na 45 min...asi aby sa usetrilo... no akoze tiez sme pochodili kade tade, ale toto je max. prepadak. o vystupe ani nevrvaim, cakate tam v dusne na zaplatenie ...napojov na naramku...cize ak chcete rychlo zduchnut, radsej tam nic nekupovat, lebo si pockate aspon 30 min pri vychode. celkove zhodnotenie: pustia nad kapacitu ludi, ale persnalu maju velmi malo...aby sa usetrilo. Pri vstupe ludia cakaju v radoch v horucavach a 1 pokladna ide a druha je zavreta:((((((((((. NO ja yb som tam nesla ani brigadovat. proste kto chce zazit saleny dom za velke prachy ..treba vidiet🙂)))))) Po odchode deti ani slovo nepovedali, ked sme povedali ze nikdy viac🙂))))))))))))))))))), ze by tam este niekdy chceli prist🙂)))))))))))