Chystáme sa na výlet s malým po prvýkrát, tak by som mala pár otázok na Vás žienky čo už skúsenosti máte. Je v tomto aquaparku priestor kde dieťa prebaliť alebo nejaký kútik kde ho môžem kojiť? Nie žeby som bola hanblivka ale niekomu by to tam možno mohlo prekážať :D Ubytovaní budeme v hoteli Riverside pri aquaparku, čiže nie ďaleko. Ale zaujimalo by ma či je možnosť tam v aquaparku odložiť kočiar(?), malý ešte nechodí a má takmer 15kg...
A boli ste už niektoré v tomto hoteli? Je možnosť sa dostať s kočiarom až na izbu? Majú v reštike detskú jedálenskú stoličku?
Načo by som nemala zabudnúť keď idem s batoľatom na bazén?
Ďakujem vopred za odpovede
Ou, asi ta nepotesim, ale hotel Riverside je skor ubytovna - na futbalovom stadione priamo vo vnutri tribuny je to ubytovanie. Ja som to nevedela a skoro ma porazilo, ked som to zistila, ale nastastie ho vtedy prerabali a zdarma nas presunuli do hotela Seasons priamo v Aquacity.
K teme. V restauracii je detska sedacka. Tam kde su satne su aj pulty na prebalovanie, aj nejake hracky a taky mini detsky kutik...ten je aj v restike. Detsky bazen je tam len jeden (a v nom sa jasia vacsie deti), ale aj v tom je voda tak po pas, cize potrebujes koleso pre rocne dieta. Taky bazen s vodou po clenky nemas, aby sa dieta clupkalo. S kocikom neviem ci ta pustia..skor nie. Predsa z vonku prides so spinavymi kolesami...no neviem, radsej si zavolaj, aby si vedela naisto. Idealne sa rovno prebukuj do hotela priamo v Aquacity. Ved si vezmi, ze vyjdete spoteni z bazenov, osusite sa, ale aj tak a potom vonku do tej zimy a takto aj na ranajky atd sa budete presuvat.
@surama To fakt? ☹ Ranajky sa budu podavat v inej budove? Mna asi porazi...
Mozno sa medzitym nieco zmenilo, ale radsej si to over, kym je cas, aby ste neboli nemilo prekvapeni. Ved pozri hodnotenia na Zlavomate.
@surama ... ved uz pozeram , ach dakujem za info 😉
Ahoj, boli sme tam cca 2 roky dozadu a v aquaparku pri skrinkach je taka cast kde je prebalovaci pult, prenosna postielka, mikrovlnka a tusim aj ohrievacka na mlieko tam bola. Pre babo urcite plienky do vody (viac ks), osusky, zupan,...