Nenájde sa u niekoho prosím zľavový kupón do aquacity poprad? Tuším bol v báječnej žene alebo časopise zdravie, ďakujem.
@krasnevecibazar Tesco clubcard ma 50%zlqvh. Stačí vraj predložiť clubcard na pokladni a je to pre4osoby zľava. Odfotim ti to zajtra ak tam.
@evica17 dakujeeem
dobrý deň mala by som záujem o kupon aka je cena?
@katarinka73 poprosím cenu
@ninkaa1 dakujem za informaciu. akoze na tom kupone nie je ani ciarovy kod, takze v podstate si moze putovat a pouzivat sa stale, ak ho teda nevezmu...ale je to trapne no, kedze pise že staci na uplatnenie zlavy predlozit clubcard
a mozno to maju jak marketingovy tah, ze pridu ludia a uz ked su tam tak zaplatia aj tu sumu -15%. , akoby s amali zas vracat.
@evica17 veď to som vravela aj pri pokladni bola taká mladá kočka a vysvetľovala som jej že nieje napísané že treba fyzicky mať pri sebe aj tento papierik že aj club card stačí cez mobil tak jasné že ona zato nemôže ale že majú taký pokyn že potom na konci musí odovzdať vedúcej v pokladni tie lístky aby sa nemohli použiť viackrát a keby na mi dala 50%zlavu musí to dokladovať .
@ninkaa1 och, ved si odpipnu clubcard a maju, alebo mali dat ciarový kod na tie listky. ve dtaky listok by som si aj vytlacila keby chcem.
a boli ste nakoniec dnu v aquacity ci nie ?
inak ja mam ten listok, ale asi ho nakoniec nevyuzijeme, cize ak by niekto chcel, poslem mu ho zadarmo
@evica17 pekný večer, mala by som záujem o kupón, poštovné uhradím ☺️
@canis_lupus oki. Poslem,bude stačiť 12.jula ?mám vtedy cestu k dr.okolo pošty. A netreba, to bude malá suma. Prosím napíšte mi daresu
@viviem netreba žiadnu registráciu, priamo len ku pokladni s kupónom, tiež využívam takéto poukážky
@katarinka73 dobrý deň, máte kupóny do auqacity?
@julia05311
Ano
Neviete či kupon plati aj na wellness ?
@evica17 dobrý deň, máte ešte ten kupón?
@ivanko666
@julia05311 platí a kupón mam
@krasnevecibazar mám na predaj