Aquacity Poprad

ollynka
24. júl 2024

Boli ste niekto?Pozerala som cenník ak by som chcela aj welnes aj atrakcie pre dieťa tam je v tom aj obedové menu? Platiť budeme pri pokladni.

janaceh
24. júl 2024

@ollynka obed sa platí zvlášť pokiaľ viem. Boli sme minulý týždeň bez welnesu a obed sme platili. Staci priložiť hodinky a potom pri odchode zaplatiť.

melanta
24. júl 2024

Ale veď to je to v cenníku veľmi zrozumiteľne napísané. Obedové menu nie je v žiadnom balíku, to si môžeš zakúpiť zvlášť balík "obedovú menu". Ak chcete chodiť v priebehu dňa hore dole aj do wellness časti, tak si zakúpte wellness packet, len pozor, malé dieťa tam nepustia, je tam obmedzenie na výšku. A v podstate tam ani nemá čo robiť dieťa. Je to oddychová zóna, kde je ticho a kľud, čiže žiadne výskanie, skákanie, fakt tam dieťa nemá čo robiť.

melanta
24. júl 2024

Ešte doplním, to obedovú menu - ak si zakúpite ten balík, budete mať výber z 3 jedál. Tých jedál je tam ale veľa a je dosť veľká možnosť, že nebudete chcieť to, čo bude vo výbere tých 3 jedál. Takže to je potrebné zvážiť, či sa to oplatí.

ollynka
autor
24. júl 2024

@janaceh sú tam aj také bazény patriace napr. Mentol, alebo to sa nachádza wo welnes.My sme ešte neboli vôbec. Ak si zakúpime celý balík ci to vôbec využijeme s 12rocnym dieťaťom.

micha1linka
24. júl 2024

ano, jedenie je jednoznacne zvlast, to si dokupujes na tie hodinky, pokial sa nemylim. aspon predtym to tam takto fungovalo. 🙂

melanta
24. júl 2024

@ollynka my chodíme viac krát ročne do Aquacity, muž má takto starého syna, nemá tam čo robiť, úplne nezaujímavé pre dieťa. A neviem, čo myslím bazénom mentol. Nemyslíš mentolovú saunu? To je iba vo wellness časti, konkrétne eukalyptová, okrem iných.

ollynka
autor
24. júl 2024

Viete to porovnať s Liptovským Mikulášom a s Besenovou?

melanta
24. júl 2024

@ollynka za nás v zime Aquacity, Bešeňová, Tatralandia. V lete Bešeňová, Aquacity, Tatralandia.

janaceh
24. júl 2024

@ollynka mentol asi vo welnes je..... Ale na stránke by malo byt popísané ake bazény kde su..... Vo welnes tam su vlastne Sauny a možno jeden dva bazény neviem presne tam sme veľmi dlho neboli

janaceh
24. júl 2024

@ollynka a za mna najlepšie ak chcete tobogany je tatralandia ak sa dieťa nebojí..... Ja mam 8 a 5 ročne deti im stačí zatiaľ aqua a Bešeňová