AquaCity Poprad

22. jún 2024

Ahojte,

Syn má ísť zo školy do AquaCity Poprad. Nie je plavec, ale veľmi chce ísť. Aké hlboké sú tam tie bazény, tobogany a atrakcie? My chodíme do aquaparku, tam je voda Max 1,2 m. Tu by mala byt tiež len tak, nie?
.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranco
22. jún 2024

Jedine plavecký bazén s chladnejšou vodou je hlbší kde by nedočiahol, ostatné s teplou vodou a atrakcie dočiahne.

autor
22. jún 2024

@vsadeviem
@maranco jasne, že nie sami, budú tam mať dozor. Ma 12 rokov, rukavniky nechce, to je aj trochu trapne v tej vode, on veľmi chce ísť,keďže chodíme aj my občas,ale zas ja ho mám furt na očiach...on sa vody nebojí,keď dosiahne na zem, viem že by tam mali bývať aj plavčíci...plus dozor zo školy...keď bol z tábora,tak mal rukavniky, ale to mal 10 rokov. Teraz už nechce..a nie, nenaučil sa plávať,ani nenaučí...

autor
22. jún 2024

Syn meria 163 cm

autor
22. jún 2024

@maranco myslím že budú chodiť na atrakcie a nie do plaveckeho... Ide aj jedna spolužiačka,ktorá tiež vraj nevie plávať...

damian85
22. jún 2024

Bazén s plaveckou dráhou 160 cm + je nonstop obsadený - voda je tam zimná. Bazény vo vnútri s teplou vodou no problém pre 140 cm dieťa. Von je jeden bazén ( plavecký ) kde je znova voda hlbšia. Tobogány vnútorne - voda cca 40 cm - vonkajšie cca 100 cm....

Atrakcie v aquacity nie su. Ak nerátame smiešne 2 tobogány vnutri a 3 von............

autor
22. jún 2024

@damian85 jej ďakujem, tak myslím že sa nemusím báť...

autor
22. jún 2024

@damian85 lebo určite pôjdu na atrakcie a nie do bazénov plávať,deti sa chcú šmýkať do vody skôr...

autor
22. jún 2024

@damian85 no také atrakcie dom myslela ako šmýkačky,tobogany... Takže to v pohode sa tam vie postaviť keďže meria 163 cm..veď ani neexistovali či sú plavci alebo neplavci...

maranco
22. jún 2024

Tu máš hĺbky bazénov https://aquacity.sk/bazeny/
Jedine kde nedočiahne je ten jeden vnútorný plavecký so studenšou vodou, aj vonkajší plavecký má 1.5m kde by na špičkách dočiahol.
Ostatné majú 0.9-1.2m.

autor
22. jún 2024

@maranco Ďakujem moc

elenajezova
22. jún 2024

A prečo sa nenaučí plávať?

autor
22. jún 2024

@elenajezova ma dyspraxiy, čiže to nedokáže

janickacrazy
22. jún 2024

Hlavne povedz učiteľke, že nevie plávať, lebo ozaj môže sa stať všeličo aj pri tých tobogánoch. Deti vymýšľajú. Ja by som osobne také dieťa nepustila do aquaparku, keď nevie plávať. Videla som párkrát ako "dávali pozor" tie učiteľky na deti.