Dobrý deň, mám na dva týždne zábaviť 9 ročného chlapca a 11 ročné dievča. Môžte mi prosím poradiť čo by sa s nimi dalo robiť doma alebo kam sa s nimi dá v Bratislave ísť (zatiaľ som vymyslela Železnú studničku, kino a prírodovedné múzeum, premýšľala som aj o detskom múzeu ale neviem či na to už niesú veľký)
Za všetky nápady ďakujem🙂
Výlet do Viedne loďou
Kúpalisko alebo aquapark
Devín - loďou
Koliba - turistika - lanovka - opekanie
Aurelium
Skus este toto http://aurelium.sk/, Koliba - (bobova draha, lanove centrum), kupanie
@deti95060810
Tie koníčky práve neviem brata najviac baví Xbox a pc, od plávania si chce dať chvíľu pauzu (chodí 2 krát do týždňa)
A dievča poriadne ani nepoznám (je to dcéra maminej sesternice a vidíme sa dva krát do roka, na jeseň u nás boli na návšteve a pýtala sa či by nemohla prísť aj v lete)
A ja ZOO moc neuznávam ale možno pôjdeme do Malkia parku
@zuzka38 tak to potom potrebujú pas do Viedne...
@dada811 hmmm bibiana galeria danubiana. Botanicka zahrada. Preliezky v bory mall. Park gastanovka. Vodarenska zahrada park u cerveneho raka vyhliadka na luke americke namestie bunker v petrzalke dopravne muzeum. Action park cunovo. Bowling v nakupnych centrach vyhliadka ufo. Plaz pod ufom. Muzeum mucenia a zbrani v radnici kulturne leto. Trhy v sobotu v starej trznici. Letne kino kuchajda....
Podla mna zalezi aj od pocasia, ak bude upek, tak kdekolvek chodit po vonku je umorne 🙂 Vtedy deti najviac ocenia kupko, oddych, lenosenie, zmrzku. Ak chcete zmenu, tak hladajte geocache - najdi si stranku geocaching.com, najdes spustu novych miest a mozno niekde aj "poklad"... 🙂 Aurelium si tiez myslim, ze je dobry napad, boli sme aj s mensimi, neuzili si to uplne ako vacsi, ale vyzabavali sa aj tak. Aj na Devin by to bol pekny vylet, mozno aj tou lodou... aj ked v horku, Devin je presne to nekryte miesto, kde slnko pecie... Cez vikend sa da aj cez Cyklomost v DNV peskom do Schloss Hofu, to je tiez pekny vyletik, su tam obrovske zahrady, aj zvieratka na hladkanie... Ak viete, ako sa dostat na plazky pri Dunaji, z petrzalskej strany La Franconi, aj to je zazitok, a tam je pekne tienisto...
a čo sa dá v tom aureliu robiť?
@kvetinka75 Su tam vseliake pomocky vysvetlujuce principy fyziky, biologie... zalezi, ci take veci deti bavia - tuto je album na stranke http://aurelium.sk/exponaty-album/ Vzdy pri kazdom tom "pultiku" sa nieco zahras, poskusas, tie pomocky interaktivne... teda ozaj je to o tom, ci rodic aj trosku vysvetli, alebo deti uz mali v skole... da sa tam poprecitovat navody pri vsetkom. Vstup je zdarma. Boli sme v podobnom v Brne, tam je toho trosku viac a su tam aj sprievodne programy zamerane aj na mensie deti, zabavne, tuto v BA bola iba laserova show (skor reklama na auto?) a vysvetlili potom elektricke exponaty... inak sme si vsetko sami obzerali.
Ahojky, mam starsie deti v rovnakom veku 🙂
tablet obmedzujem raz za cas, cez prazdniny vobec nevyberu chvalabohu 🙂
cele dni behaju vonku.
U nas vedie Koliba alebo DNV lanove centrum, na bicykloch k Morave a kupanie v Morave pri DNV, su tam pekne plaze, ihriska uz ich nebavia
vyborne su aj muzea, a turistika napr. pajstun, hrad plavecke podhradie atd
no už len zistiť aké majú deti koníčky a podľa toho sa im prispôsobiť....ZOO? kúpalisko, po Dunaji loďou previezť...