Ahojte maminky, chcela by som sa vás opýtať ako trávite čas s vašimi drobcami, poprosím o nejaké nové nápady, hry, lebo už fakt neviem, že čo. Vonku sa riadne schladilo, do nák. centier sa mi veľmi nechce aby sme neochoreli. Tak vás prosím o nové inšpirácie. Ďakujem
pokiaľ vonku neleje ako z krhly či netreští, tak chodíme von doobeda, tesne pred spaním. Dovtedy kocky, knižky, autíčka, lopty, varechy, hrnce 😀 papanie, kakanie, to všetko dosť vypĺňa čas. Potom obedný spánok a zase papanie a ide sa zase von, najčastejšie s fúrikom, ale aj kočík, keď už bolia malé nožky 😉 Večer sa zabaví s ocinom, pyžamko, mliečko a ide sa spinkať 🙂 A deň ubehne, ani sa nenazdáme 😅
@baculka77 tu su sice len hracky, ale skus pozriet
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/ake-hracky-mate-doma-pre-cca-1-5-rocne-dieta/
ja opatrujem chlapceka kazdy den 8h, ktory bude mat tento tyzden 14mes...von chodime v podstate za kazdeho pocasia, len ked fakt leje alebo prilis fuka, tak ostaneme doma...citame si, pustame pesnicky, hrame sa s drevenymi zvieratkami a kockami, prihlasili sme sa na detske cvicenie babyfit, cim vlastne mame zabite cele jedno dopoludnie (a jedna hodina stoji 5e, co je podla mna prijatelne), chodime do materskych centier, nasli sme si kamaratov na konikovi a chodime s nimi von alebo k nim na navstevu...