ahojte maminy, ako travite cas so svojimi drobcami ked je taketo nanic pocasi? ked len prsi a neda sa ist von? ja mam 6 mesačnu dcerku a uz mi faaaakt dochadza inspiracia 😝 😝
mna by tiez zaujimalo co cele dni robite, ked sa neda ist von dievcata. ja napr. zijem v zahranici, takze nehrozi aby som sa stretavala s inymi mamickami a detmi, lebo tu ziadne nepoznam 😀
My si hrajeme. maly je ted v super veku. Zacina lozit po 4 tak mi jeste nikam neutika a tak delame blbosti. Rychle se pak unavi tak dost spinka...🙂 No mozna to je i tim pocasim...
keby sa tak moj unavil. my sa tiez hrame do zblbnutia, ale ja odpadnem skor ako maly🙂 no nela, ja asi vyskusam vyguglit nejake cvicenie mamiciek s detmi, i ked neviem ci to nahodou nieje pre starsie deti, alebo ist na plavaren, i ked neviem ci to nieje blbost v zime🙂
ja chodim do baby group neviem ako tomu hovorite.. 😨 malemu sa paci a tiez chodime na plavaren
paola - no ved prave plavaren v zime? neochorie mi?
Ja chodim stale von,ci prsi,snezi a mozu padat aj traktore
no ja by som sa tiez bala ist v zime na plavaren...neviem. tak jasne aj my chodime von kazdy den, ale ked leje tak nie. a teraz lialo 4 dni v kuse. a v taky den som uplne hotova, lebo neviem co uz by sme robili🙂 nela, ja si skusim najst nejake cvicenie mamiciek s detmi, uz som nieco guglila a je to aj pre uplne mealinke deti....
Preco nechodite aj ked prsi?Deckam v kociku to len prospeje
nuz neviem, ked prsi tak mam na kociku igelit takze krpec je ako v sklenniku. a ja tiez si nenecham oprsat vlasy predsa.... zato ked neleje, tak sme vonku tak 4-5 hodin denne.
paola.o1-a ty namas parazol?Alebo prsiplast?kup si lepsiu plastenku aby mal viacej vzduchu
no minule došla inšpirácia aj mne, tak sme išli do Materského centra...
alebo nemáš nejakú kamošku, čo by ste sa striedavo s drobcami navštevovali? Alebo nejaký detský kútik...iné ma nenapadá