Ako naplánovať Silvester so 6 a 8 ročnými deťmi?

ivkamt
26. dec 2015

Ahojte. Chcem sa spýtať čo máte na pláne na Silvestra.Keďže deti už niesu celkom malé,chceli by sme konečne na Silvestra vypadnúť a nesediet len doma pred telkou. Viete nám poradiť nejakú reštiku kde je program na slivestra aj pre deti? Najlepšie v okolí Ziliny. Ale ak by bolo niečo super aj mimo,tak si necháme poradiť 🙂dakujeme

akvi
26. dec 2015

no nechcem byt pesimista, ale silvestrovske pobyty a akcie su uz o takomto case daaaavno vypredane..

henikav
26. dec 2015

Restika pre 6 a 8 rocne deti vobec nie su zaujimave, o tom ani nehovorim ze teraz uz urcite nezozeniete ziadne volne miesto, ak aj nieco bolo s programom pre deti. Skor by som vyzistila ci nahodou nebude niekde nejaky ohnostroj, to sa detom bude pacit a budete aj vonku aj doma. Cely vecer v restike by bol detom dlhy a unavny

katrinka8
26. dec 2015

Tiež si myslím, že už je neskoro na hľadanie programu na Silvestra mimo domu - jedine ak nejakou náhodou na niečo natrafíš. Skôr by som skúsila nejakú rodinu, ktorá má deti v podobnom veku a osláviť spolu u Vás alebo u nich, a okolo polnoci sa vybrať na ohňostroj. Nemáte nejakých kamošov, susedov s deťmi?

olifcek
26. dec 2015

radsej si domov niekoho pozvat a oslavit to s nimi... pre deti je restika nuda :-P

belllinka
26. dec 2015

Planovat si mala v lete, nie az teraz 😁

kristinkahugo
26. dec 2015

Chodíme od ich troch rokov na chatu . Ved to uz je super vek

kleofaszkutya
26. dec 2015

Sposoby planovania su rozne. Minimalne notes by sa pridal, ale aj softver na projektovy manazment moze pomoct.

moni244
26. dec 2015

Ako prepac, ale taketo deti by som do restiky netahala, nikto nebude riesit program pre deti, kazdy sa radsej zameria na dospelu klientelu, vsade kopec opitych a nie sa ist zabavat niekam von a tam unudene deti. A nik vam nekaze sediet pred telkou,mozte pozvat znamych s takymito detmi, dat spolocenske hry a o zabavu mate postarane. A inac si sa skoro zobudila riesit silvester

miskax2
11. jan 2016

Skoda ze uz neaktualne...ale poradim ri na buduci rok! My sme boli v besenovej s detmi 6 a 3roky. Urcite odporucam parada zabava nocne kupanie ohnostroj pozerat z bazena !! Super zazitok. Ja zopakujem aj toho roku.