Ako funguje objednanie lanovky na Lomnický štít cez GoPass?

lllucka123
29. júl 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať ohľadom gopassu. Keď sa zaregistrujem na gopass tak niekde som videla že majú 15 dní na doručenie kartičky..inde som čítala že nepríde nič že sa stačí len zaregistrovať a potom sa preukázať emailom. Ako to teda funguje. A ak chcem ísť napríklad so šiestimi ľuďmi na Lomnický štít, musíme mať všetci gopass alebo sa vždy dá dať na jeden gopass jeden ďalší člen ktorý ho nemá čiže dva lístky na lanovku na jeden gopass. Prosím o radu niekoho kto tam bol. Ďakujem krásne 🙂.

kliatana
29. júl 2020

Karticka ti pride domov, no medzi tym sa mozes preukazat tou vytlacenou, co ti prisla na mail. Nemaju s tym problem, tiez sme to tak zopark krat spravili, pokial nam neprisla ta plastova

janka_266
29. júl 2020

Každý musí mat vlastný gopass a dá sa spraviť aj tak, že si kartičku vyzdvihnete rovno v stánku s lístkami, keď nestihne prísť kým pojdete na dovolenku. A odporúčam na limnicak kupovať lanovku v predstihu, aby bola vôbec voľná pri tom množstve ľudí čo tam je.

elenajezova
29. júl 2020

My sme boli teraz na Lomnickom štíte 12. júla a nebol problém kúpiť lístky na Lomnický štít priamo v pokladni a cez gopass.