Aké máte skúsenosti s aquaparkom Delfín Uherký Brod?

u2jana
2. júl 2014

Ahojte, boli ste, oplatilo sa? Je vhodny aj pre mensie deti? Da sa plati eurami?
Dakujem

suezee
2. júl 2014

Super odporucam, plati sa aj kartou, co je lepsie ako eurami

bajana
2. júl 2014

vsetky informacie aj foto su tu:
http://www.delfinub.cz/index.php/aquapark/aquap...
neviem, co myslis pod mensimi detmi, ale ak tvoje, tak ich vek je uplne v pohode, chodia tam aj s batolatami...
inak je tam cisto, teplo, pekne, chodievame tam z DCA, nejake 3 hodky stacia a oplati sa

drobcek26l
2. júl 2014

Ja odporúčam všetkými piatimi. Prvýkrát sme tam boli keď mal malý necelý rok a bolo tam úplne super. Všade čistúčko, na šatniach prebaľovací pult, teplá voda, milý personál a čo nám najviac vyhovuje, nikdy sme nezažili, že by tam bol nejaký nátresk ľudí. Platiť sa dá aj eurami ale najvýhodnejšie je platiť kartou, my sme boli naposledy piati, z toho štyria dospelý a na dve hodiny kúpania sme dali 19 eur to na Slovensku dáš možno za dvoch ľudí. Páči sa mi aj že šatne sú spoločné, tak ti môže manžel s drobcom v pohode pomáhať, samozrejme sú tam kabínky na prezliekanie. A výhoda je aj vonkajší obchod, v ktorom kúpiš od kolesa až po plienky na plávanie . My chodíme tak raz za dva týždne a z PB sme tam tak za hodinku a pol.

henas
2. júl 2014

Baby a taká sprosta otázka že ci máte pasy pre deti? Ja este som nedala robiť tak zbehnem dať spraviť.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katjuschka
15. aug 2014

Uhersky Brod i Uherske Hradiste odporucame, chodime tam velmi radi s dvojrocnou dcerkou. Vzdy je sice plac ze nechce ist odtial, lepsie vsak ako plac ze tam nechce byt 🙂 Prave tam sa naucila mat rada vodu