Ahojte, boli ste, oplatilo sa? Je vhodny aj pre mensie deti? Da sa plati eurami?
Dakujem
vsetky informacie aj foto su tu:
http://www.delfinub.cz/index.php/aquapark/aquap...
neviem, co myslis pod mensimi detmi, ale ak tvoje, tak ich vek je uplne v pohode, chodia tam aj s batolatami...
inak je tam cisto, teplo, pekne, chodievame tam z DCA, nejake 3 hodky stacia a oplati sa
Ja odporúčam všetkými piatimi. Prvýkrát sme tam boli keď mal malý necelý rok a bolo tam úplne super. Všade čistúčko, na šatniach prebaľovací pult, teplá voda, milý personál a čo nám najviac vyhovuje, nikdy sme nezažili, že by tam bol nejaký nátresk ľudí. Platiť sa dá aj eurami ale najvýhodnejšie je platiť kartou, my sme boli naposledy piati, z toho štyria dospelý a na dve hodiny kúpania sme dali 19 eur to na Slovensku dáš možno za dvoch ľudí. Páči sa mi aj že šatne sú spoločné, tak ti môže manžel s drobcom v pohode pomáhať, samozrejme sú tam kabínky na prezliekanie. A výhoda je aj vonkajší obchod, v ktorom kúpiš od kolesa až po plienky na plávanie . My chodíme tak raz za dva týždne a z PB sme tam tak za hodinku a pol.
Baby a taká sprosta otázka že ci máte pasy pre deti? Ja este som nedala robiť tak zbehnem dať spraviť.
Uhersky Brod i Uherske Hradiste odporucame, chodime tam velmi radi s dvojrocnou dcerkou. Vzdy je sice plac ze nechce ist odtial, lepsie vsak ako plac ze tam nechce byt 🙂 Prave tam sa naucila mat rada vodu
Super odporucam, plati sa aj kartou, co je lepsie ako eurami