čo všetko je v cene do Disneylandu?
predpokladám, že máš na mysli Disneyland Paris, tak nech sa páči, všetky potrebné info nájdeš priamo na ich stránke
https://www.booktickets.disneylandparis.com/tns...
velmi by sme chceli s detmi raz ist. pockame, kym najmladsi vyrastie... od ktoreho veku je disneyland v parizi pre deti vhodny? a co ubytko? dakujem
modrofuzik11 - do 2r maju zadarmo, ale moc nevydrzia stat v rade na jazdy, daju sa len parady a tak sa len prejst a pozerat v klude z ulic. Na atrakcie sme boli prvy krat v 4r. a celkom to bolo v pohode, ale s mladsim dietatom by som neisla. Ked nahodou ma niekto z vas napr. autizmus, problem dlho stat, a ine zdravotne problemy, treba potvrdenie od dr. nie viac ako 3 mes. stare alebo europsku kartu na parkovanie pre invalidov, a pod. vtedy vam Disney da kartu kde mozete ist cez vedlajsi vchod na jazdy priamo s max. 4 ludmi ako doprovod. Pri inych problemoch ako napr. sadra na nohe alebo tehotna zena tiez daju kartu ale tam robi doprovod len max. 1 clovek. tema je ako otaka, su ine temy na Disney pytaj sa otazky tam. @lucy1811 samotne vstupne zahrna vsetky atrakcie v parku, daju sa kupit ale listky a hotel spolu, napr. za kazdeho dospeleho kto kupi hotel a listok dostane dieta do 7r. hotel a vstup do parku zadarmo, podla toho ake stare mas deti moze vas vyjst lacnejsie kupit hotel pre 2 dospelych a vstupne do parku pre 2 a ked mas 2 deti pod 7r. tak to budu mat to zadarmo. Niekde su v tom zadarmo aj ranajky.
A co Zoorland v Polsku je tam jedno vstupne a rozne atrakcie Ja som bola v soku je to tam perfektne rozravkove postavy v zivej velkosti chrobaky v nadmernej velkosti dinosaury ako zive obrovske rozne atrakcie ako kolotoce vznasadla na vode potom sochy na vode to sa ide kompou co caka na ludi a robi obxhodzku trojsky kon v nadmernej velkosti je to velke je sa tam kde aj najest ja som dospela ale mam zazitok na cely zivot urcite tam este niekedy pojdem len trosku dlha cesta ale uzasne ozaj a dom vo svojej velkosti prevrateny na streche kde je vsetko este aj nabytok aj auto dolu hlavou je to jedno vstupne je to obrovske a neskutocne zazitky ti Poliaci su aj tak machri taketo nieco vymysliet.Vela zazitkov prajem urcite ak sa tam dostanete nebudete banovat .
nic v zlom, ale pokial si nevies najst na nete, ze kolko stoji vstupne a ake su tam atrakcie, si si ista, ze tam vobec trafis? 🙂
Vstupne je 48 eur na den... teda aspon minuly rok v maji to tak bolo.... v cene mas vsetky atrakcie ktore v parku su... a je tam toho dost...