Zuzana Kardošová

8. feb 2024

Ľudia to je fakt divne…. To že nedava nič na sociálne siete okej každý si raz za čas urobí pauzu ale to že konateľom jej firiem je ten jej nesympatický priateľ ? A jej najlepšia kamarátka tiež Zuzana s ňou vymazala fotky? Keby Zuzka mala len nejaké psychické problémy a nechce chodiť na sociálne siete prečo preboha by s ňou kamarátka mazala fotky?

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

Fascinuje ma, ako su ludia schopni riesit cudzich ludi, s ktorymi sa nepoznaju a nemaju ziadne vazby 🙂

Ale odpoviem ti na posledu otazku - lebo si to ta zuzana asi zelala.

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabika0825
8. feb 2024

Už tu bola riešená asi v 5 témach. Písalo sa tu že ona skoncila hospitalizovaná na psychiatrii a že ju vraj ten jej “priatel” tyranizoval. Ja som to tiež niekde postrehla na sociálnych sieťach, ale nie úplne toto ale tiež niečo o tej psychiatrii. Treba si prečítať aj ostatne príspevky čo tu už boli pridané

koniarova
8. feb 2024

Ja ani neviem, o kom je reč. 😁

janai1
8. feb 2024

Tieto príspevky tu podľa mňa pridáva jej rodina aby sa na ňu nezabudlo 😂 lebo inak neviem prečo má potrebu pomaly každé 2 týždne sa na ňu niekto furt dookola pýtať

tilly
8. feb 2024

Kto to je?

janai1
8. feb 2024

@tilly vygoogli si

martinkatinka
8. feb 2024

Ale vážne... Kto to je? Čím vás zaujala?

klip0
8. feb 2024

@martinkatinka napríklad že ako 16r sa stala majsterkou Európy, porazila oveľa staršie a skúsenejšie súperky a to bol len štart jej športovej kariéry

tarra6
8. feb 2024

@klip0 a v čom súťažila?

klip0
8. feb 2024

@tarra6 vo fitness, je aj majsterkou sveta žien, má veľa obrovských úspechov

tarra6
8. feb 2024

@klip0 dík.

martinkatinka
8. feb 2024

@klip0 sikovna

lavender94
8. feb 2024

Tieto veci vôbec ale nemusia súvisieť spolu. Nikto z nás nevie, čo je za tým, ani to nezisti a ani nevyrieši. Verím, že je to múdre a šikovne dievča a ak ma nejaké problémy, tak to vyrieši. Možno ma zdravotne problémy, poruchu príjmu potravy, veď to pri tom športe nie je nič nezvyčajne, pre telo aj psychiku je to strašný zahul. Keby sa každý zaujímal o svojich blízkych, miesto o životy celebrít, každý jeden by bol na tom omnoho lepšie.

klip0
8. feb 2024

A inak ta jej kamarátka ma stále vo výbere príbehov priečinok len s ňou

mircalla
8. feb 2024

Kto to je? To vazne toto niekoho trapi?

petko81
8. feb 2024

@koniarova ani ja

klip0
8. feb 2024

@mircalla je to tu napísané kto to je, prečítala by si si to rýchlejšie, ako trvalo napísať ten zbytočný komentár

domi2425
8. feb 2024

nechapem na co tu pisete ze kto to je 😆trapi to vela ludi preto, lebo je to inspirativna mlada zena, ma znacku s oblecenim, e-booky na cvicenie a nejednemu mlademu dievcatu nakopla sebavedomie.. ved ked ma nezaujima kto to je tak to neriesim a nekomentujem 🤦🏻‍♀️

lalenka33
8. feb 2024

Tiež neviem, kto to je. Otvorila som diskusiu lebo som už viac krát videla, že sa naňu niekto pýtal. Doteraz som nepozerala, že kto to je. Teraz som pozrela jej IG a teda nič inšpiratívne tam nevidím. Všade len pretŕča svoje telo. Mne tieto súťaže, kde ženy majú telo, ako muži neprídu vôbec inšpiratívne a zaujímavé.
Tie ženy na mňa pôsobia ako ,,mužatky" a uplne antisexy.

domi2425
8. feb 2024

@lalenka33 to ze sa to vam nepaci neznamena ze to nemoze niekoho ineho inspirovat, inspirovat sa nerovna vyzerat rovnako ako ona ale napriklad nieco so sebou robit, schudnut, pribrat, inak sa stravovat atd

mircalla
9. feb 2024

@klip0 To bolo myslene skor ironicky. Sledovanie influcencerov a rozoberanie ich zivota nikdy nebol moj konicek. Len sa divim, kolko zien sa tymto zaobera....

klip0
9. feb 2024

@mircalla ale ona nieje len influencerka, ona je predovšetkým úspešná športovkyňa, reprezentantka Slovenska

mircalla
9. feb 2024

@klip0 Ona je predovsetkych influencerka podla toho, co som si precitala. Uspesna sportovkyna je Petra Vlhova, ktora tento humbuk okolo seba nepotrebuje.
Influcencer je ten, ktory potrebuje, aby cele Slovensko vedelo, kedy ide na zachod. Momentalne dost vela ludi riesi jej sukromie, co je dan za to, ze sa potrebuje pretrcat na socialnych sietach

klip0
9. feb 2024

@mircalla tak si si prečítala zle 🙂

mircalla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalenka33
9. feb 2024

@domi2425 a ja niekde píšem, že to niekoho nemôže inšpirovať? Ja píšem za seba, že nechápem, čo je inšpiratívne na fitneskách, ktore vyzerajú ako chlap. Ich stravovanie určite nie,telo tiež nie. Konkrétne IG tejto slecny je z väčšiny o jej vytrčenom zadku v spodnom prádle, plavkách. Opäť nič inšpiratívne.
Poznám pár ľudí, ktorí fitness v minulosti robili a ani jeden by sa k tomu spôsobu živote pred súťažov nevrátil. Všetci do dnes cvičia, robia jedalníčky. Preto píšem, že pre mňa to nieje inšpiratívna žena.

domi2425
9. feb 2024

@lalenka33 ved ona tiez uz nesutazi pokial viem, kedze dosiahla obrovske uspechy a tam to konci v tychto sutaziach.. ju tiez nesledujem, ale myslim si ze ked tolkym dievcatam zmenila pohlad na vnimanie svojho tela, stravovania a cvicenia tak inspirativna je😊pre mna osobne takisto nie, len som chcela svojim komentarom povedat ze chapem preco sa ludia tolko na nu pytaju