Zoznamky - presun komunikácie na whatsapp/messanger a následné čakanie okamžitých odpovedí

30. okt 2024

Stále na toto narážam ako žena. Ozve sa nejaký muž a okamžite, nepresunieme sa inde? S tým nemám problém. Ale potom sklamanie, že okamžite neodpovedám. Napríklad aj minulý týždeň, dala som jednému večer whatsupp. Okolo 19:30 mi niečo píplo, ale mala som mobil v druhej miestnosti na nabíjačke. Nešla som pozrieť. Potom okolo deviatej som ho vybrala z nabíjačky a išla spať, bola som unavená, nedopozerala som ani tv. A ráno správa, či sa ani neozvem? Ja neviem som ja divná alebo ľudia čo čakajú že 24/7 budem na mobile prilepená a odpovedať? Máme tu aj chlapov, teda zaujíma ma aj ich pohľad na toto.

atinkaa
30. okt 2024

Jednoducha odpoved, nikam sa nepresuvaj, mat vlastne hranice je na nezaplatenie.

zojazoja
30. okt 2024

K zoznamkam v dnešnej dobe sa nejdem radšej vyjadrovať. Vyjadrím sa len k písaniu. Keď s niekym píšem tak čakám ze si píšeme. A keď už z hocijakeho dôvodu nemôžem ďalej písať tak napíšem, že idem spať alebo proste niečo jasne, ze ukoncujem konverzáciu. Z duše neznášam keď mam rozpisane niečo s niekym a ten človek z ničoho nič prestane odpovedať.

nikoletta1712
30. okt 2024

Také milé pubertiacke vypisovanie😊…

tamtamka26
30. okt 2024

ja som sa nerada presúvala zo zoznamky. ani nie z toho dôvodu, aby som bola v kontakte s inými, ale presne pre toto uháňanie. že často svietiš na msg na zeleno, ani tam nemusíš byť a už podpichujú, prečo neodpíšeš atď.... na druhej strane, keď sme sa už presunuli, tak aspoň tých prvých pár viet sme prehodili a upovedomila som ho, že idem spať alebo niečo iné robiť..

autor
30. okt 2024

@zojazoja ja som mu napísala na tej zoznamke kontakt, on tam vtedy nebol. A mne písal potom až ked som už mobil nepoužívala, teda nemala som mu už ako odpísať. A osobne sa mi tiež nechce ospravedlňovať že už neodpíšem, lebo to a ono, dospelý človek by mal pochopiť, že mám právo aj na oddych mimo mobilu, spánok, prácu. Zase nie vždy viem, či odpíšem, môžem napríklad ísť do práce a myslieť si, že mu o polhodinu odpíšem ked prídem do práce a môže byť cestou zápcha a prídem neskoro do práce a nebudem stíhať. Messanger, whatsapp a internet by mal byť náš sluha a nie pán, veľa ľudí podľa mňa si nechá týmto riadiť život a pomaly keby aj im padá na hlavu balvan tak neuhnú, lebo im pípol mobil a musia okamžite odpísať. To je za mňa choré.

zojazoja
30. okt 2024

@autor áno, chlapi na zoznamkach čakajú ze budeš odpisovať pravidelnejsie. Ich to nebavi takto naťahovať.

leidin
31. okt 2024

Tak keby bol tak strasne ocarujuci, spravala by som sa ako ocakava, ale ci by to vobec niekam viedlo…

dominika1234567891
2. nov 2024

Sú tí chlapi v dnešnej dobe nejakí uponahľaní, hneď by chceli telefónne číslo, adresu, stretnutie po pár správach, kedy neviete ešte ani svoje krstné mená 😂 a sú urážliví, vzťahovační, príliš vážni 🤦 samozrejme..česť výnimkám 😉