Stále na toto narážam ako žena. Ozve sa nejaký muž a okamžite, nepresunieme sa inde? S tým nemám problém. Ale potom sklamanie, že okamžite neodpovedám. Napríklad aj minulý týždeň, dala som jednému večer whatsupp. Okolo 19:30 mi niečo píplo, ale mala som mobil v druhej miestnosti na nabíjačke. Nešla som pozrieť. Potom okolo deviatej som ho vybrala z nabíjačky a išla spať, bola som unavená, nedopozerala som ani tv. A ráno správa, či sa ani neozvem? Ja neviem som ja divná alebo ľudia čo čakajú že 24/7 budem na mobile prilepená a odpovedať? Máme tu aj chlapov, teda zaujíma ma aj ich pohľad na toto.
K zoznamkam v dnešnej dobe sa nejdem radšej vyjadrovať. Vyjadrím sa len k písaniu. Keď s niekym píšem tak čakám ze si píšeme. A keď už z hocijakeho dôvodu nemôžem ďalej písať tak napíšem, že idem spať alebo proste niečo jasne, ze ukoncujem konverzáciu. Z duše neznášam keď mam rozpisane niečo s niekym a ten človek z ničoho nič prestane odpovedať.
Také milé pubertiacke vypisovanie😊…
ja som sa nerada presúvala zo zoznamky. ani nie z toho dôvodu, aby som bola v kontakte s inými, ale presne pre toto uháňanie. že často svietiš na msg na zeleno, ani tam nemusíš byť a už podpichujú, prečo neodpíšeš atď.... na druhej strane, keď sme sa už presunuli, tak aspoň tých prvých pár viet sme prehodili a upovedomila som ho, že idem spať alebo niečo iné robiť..
@zojazoja ja som mu napísala na tej zoznamke kontakt, on tam vtedy nebol. A mne písal potom až ked som už mobil nepoužívala, teda nemala som mu už ako odpísať. A osobne sa mi tiež nechce ospravedlňovať že už neodpíšem, lebo to a ono, dospelý človek by mal pochopiť, že mám právo aj na oddych mimo mobilu, spánok, prácu. Zase nie vždy viem, či odpíšem, môžem napríklad ísť do práce a myslieť si, že mu o polhodinu odpíšem ked prídem do práce a môže byť cestou zápcha a prídem neskoro do práce a nebudem stíhať. Messanger, whatsapp a internet by mal byť náš sluha a nie pán, veľa ľudí podľa mňa si nechá týmto riadiť život a pomaly keby aj im padá na hlavu balvan tak neuhnú, lebo im pípol mobil a musia okamžite odpísať. To je za mňa choré.
Tak keby bol tak strasne ocarujuci, spravala by som sa ako ocakava, ale ci by to vobec niekam viedlo…
Sú tí chlapi v dnešnej dobe nejakí uponahľaní, hneď by chceli telefónne číslo, adresu, stretnutie po pár správach, kedy neviete ešte ani svoje krstné mená 😂 a sú urážliví, vzťahovační, príliš vážni 🤦 samozrejme..česť výnimkám 😉
Jednoducha odpoved, nikam sa nepresuvaj, mat vlastne hranice je na nezaplatenie.