Ahojte. Ja som taky zaciatocnik v tychto veciach. Cez FB som "stretla" povedzme kamarata. Chce si ist pisat cez nejaku appku. Ale ja este nechcem dat svoje telefonne cislo. Bol by dobry Messenger? Ja ten FB takmer vobec neovladam. Musela by som ho mat ako priatela, ze? Nemam tam ziadnych, neviem ani ako by som ho na svoj FB pozvala, ci mu dala nejaku adresu?
Alebo ako rychlo date niekomu tel. cislo na komunikaciu whatsapp? Ja som trochu strachoprd, co ak bude iny ako sa javi?
Dakujem za pomoc.
ved fb uz mas nech si ta najde a napise na messanger ,, nemusis ho mat medzi priatelmi a mozete si aj tak pisat ... alebo si mozete posielat listy ako kedysi :-P
Ja by som isto cudziemu nedávala svoje číslo. cez messenger by som..
@ibrunova dakujem. Tam neuvidi moje cislo, ze? Vobec sa v tychto veciach nevyznam.
Na messegeri nevidno číslo, len profilovú fotku a meno. Ale vie sa prekliknut na vás fb profil a tam možno máte niečo čo nechcete aby videl. Dá sa tam nastaviť aby to videli len vaši priatelia
Cez messenger, nevidí tvoje cislo
@riesska123 nemam tam nic, ja to nepouzivam, resp. sem tam, ked som si chcela kupit handry 🙂, alebo pozriet nejaky odkaz, co mi niekto posle. Dakujem.
@marcellka32 dakujem
A ako si s nim cez ten facebook pises prosim ta? ved tam sa pise cez messenger... ci si posielate verene spravy na "stene" ???
@simca06022011 na zoznamke
Cez FB som "stretla" povedzme kamarata. ... tak neviem.... pisat si viete cez messenger hocikedy, len si totreba vyhladat aj ked nie ste priatelia... inak ho tam pridas, na FB nic nemas, tak nemas co riesit a pisete si. nebudes spokojna, kliknes, vymazes, zablokujes.
Netreba dramatizovat...
Okrem toho ak by si mu aj dala cislo (pre whatsapp, viber a ine), uz ti napisali zeny, ze ho proste ZABLOKUJES. moze si on cislo napisat aj na celo, viac ti nebude vediet pisat a ani volat ak ho zablokujes aj v telefone.
Veď sa dá normálne zablokovať aj telefónne číslo, aj Messenger aj WhatsApp aj všetky komunikátory ponúkajú možnosť blokovať kontakt. Tak čoho sa bojíš normálne si zavolajte a nenaťahujte čas.
@simca06022011 ked ma moje cislo, tak ho moze pouzit z 50 tich inych telefonnych cisiel. Nie len z jedneho. Ale v pohode, dramatizujem. Radsej budem dramatizovat, ako potom lutovat.
ak budeš komunikovať cez messenger, tvoje tf, číslo neuvidí.
@ibrunova dakujem velmi pekne.
ak si stiahneš messenger, môžete si písať tam a medzi priateľov na fb si ho nemusíš pridávať, nemusí vidieť všetko, aspoň zo začiatku a potom uvidíš.
tak potom ostan pri klasickom zoznamovani, osobne a neries zoznamky, ked mas problem komunikovat cez msg kde vidi profil, a ostatne kde zase vidi cislo... :D lebo paranoia.. a vlasne teda neviem, lebo moze to byt nie len stalker, ale aj nejaky zlocinec, zlodej, nasilnik, vrah... tak ani to stretavanie nie ;)
@simca06022011 ja sa ti hlboko ospravedlnujem, ze si to riesim takto. Dufam, ze som ta pobavila. Aspon mas lepsi den. Uzi si ho 🙂
no trosku si ma pobavila, ano... Aj tebe pekny den prajem :D
ak sa raz budete mať osobne stretnúť, prídeš zamaskovaná?
@ivka225 preco by som mala prist zamaskovana? Ak to pojde dobre, predpokladam, ze si aj zavolame, aj videohovor. Moju foto videl, ja jeho tiez.
Ja nie som typ, co by rozdaval telefonne cislo na poziadanie. Do svojho zivota vela ludi nepustam. A ze som opatrna? Som a co? On s tym nema problem, respektuje to a chape. Preco prave zeny s tym maju problem?
Daj sem fotku, posudim ci ta bude stalkovat alebo mozes byt v klude :D
jezis maria daj mu cislo a ked tak si ho zablokujes.