Zoznamka Tinder

8. okt 2022

Ahojte pls ako funguje tato zoznamka? Je spoplatnena ked si chcem od niekoho precitat spravu alebo niekomu napisat?

sabina230
8. okt 2022

Ja som si tiež tinder založila nedávno, funguje to tak že si vlastne listuješ profily a buď dáš niekomu krížik(nemám záujem) srdiečko(mám záujem) ale správu môžeš napísať len ak si dvaja navzájom dáte srdiečko. Takže ak chceš vidieť kto ti dal srdiečko, za to sa platí ale môže sa stať že keď je ti niekto sympaticky, dáš srdiečko a ukáže ti že máte ,,match’’ to znamená že on ti dal tiež srdiečko a môžete si napísať správu.

sabina230
8. okt 2022

V podstate to funguje aj na náhode

bennn
9. okt 2022

pre chlapov to nefunguje, takže fakt neviem, akých úchylov tam ženy nachádzajú čo to stále používajú. Asi len topmodelov, alebo platiacich 30€ mesačne :D ... sprostosť drahá, donúti ťa si pridať milion fotiek. Badoo x krát lepšie. Tam aspon vieš nájsť niekoho aj free a berie do úvahy hranice štátov.

kiki68
9. okt 2022

@bennn ja som si tam nasla manzela, je to best chlap ever. Ale tak najst tam takeho je ako vyhrat v loterii prve miesto. Niekto vyhra miliony a niekto muza no 😀🤷‍♀️