Zmena emailu po sobáši

27. nov 2024

Ahojte, rýchla otázka, prosím len lajknite možnosť 😁 Menili ste si celú e-mailovú adresu po sobáši alebo len meno, ktoré sa zobrazuje a adresu (s menom za slobodna) ste si nechali?

autor
27. nov 2024

"A. Slobodná" slobodna@mk.sk ➡️ "A. Vydatá" slobodna@mk.sk

autor
27. nov 2024

"A. Slobodná" slobodna@mk.sk ➡️ "A. Vydatá" vydata@mk.sk

marhulka13
27. nov 2024

Ja mam stále adresu za slobodna a to som s mužom 17 rokov

really8
27. nov 2024

Mam za slobodna. Lebo vsetky alternativy prichadzajuce do uvahy su obsadene.

autor
27. nov 2024

@really8 Mám ten istý problém, preto sa pýtam 🫠

Ďakujem vám 🙂

adik64
27. nov 2024

Zmenila som si adresu na mail s novym menom a presmerovala som si postu z tej povodnej.

mirola
27. nov 2024

ja mam maily 3.. jeden ktory mam na blbosti, jeden ktory som mala za slobodna, a jeden, ktory som si zalozila s novym menom, a firemny.. ale teda fungujem na vsetkych.. no na oficialne veci pouzivam ten s menom po sobasi

kikulienkadd
27. nov 2024

Ahoj,ja som zmenila email po svadbe. Ale bolo to už pred 17.rokmi,dnes si to už neviem predstaviť. Už len to,že do každého mobilu,služby, aplikácie je treba email. Vtedy som mala tlačítkový mobil bez internetu 🙈

duppka13
27. nov 2024

Zalozila som si novu adresu s novym menom, staru som stale obcas pozerala ale poslednych 5 rokov mi tam chodi uz iba reklama a spam. Ale nemozem ju zrusit lebo apple ID mam na nu naviazanu.

autor
27. nov 2024

@kikulienkadd To je ďalšia vec, že mám v tom účte ale že komplet všetko, od GP, prepojenie s TV, všetky možné stránky z ktorých objednávam, telefónne čísla, heslá.. Tak to je asi jasné a vidím, že je to úplne bežné si ponechať ten so starou adresou, len zmeniť meno 😁

annamivo
27. nov 2024

Mám stále svoju adresu už 14r ... Manžel to nerieši a ja som tiež spoko

biba_18
27. nov 2024

ja by som to riešila tak že na starú adresu by som už nechávala posielať len veci čo sú viazané na tú adresu a všetko nové by už išlo na novú adresu… alebo by som si nechala iba starú adresu…

sissy27
27. nov 2024

Menila by som len oficialny firemny mail, my mame: meno.priezvisko@firma.com
Sukromny by som kvoli tomu nemenila, naco?

roxana61
28. nov 2024

Rovnaký mail, len meno som nastavila aby ukazovalo príjemcovi nove...

btus
28. nov 2024

ja mám stále rovnakú. Mám meno. prvé písmeno z priezviska, a tak mi to aj ostalo, lebo moje priezvisko za slobodna aj za vydata začína na to isté písmeno. napr: anna.k@.....

lululucy
28. nov 2024

Aj ja mam mailovu adresu s menom za slobodna. Uz 11 rokov

autor
28. nov 2024

Ďakujem veľmi pekne všetkým. 🙂

euka210
28. nov 2024

Urobila som si novu schranku s novym menom, vsetkym poslsla info o zmene a zapla preposielanie pripadnej posty zo stareho na novy mail.

koniarova
29. nov 2024

Mám za slobodna. Nevidím dôvod to meniť. To meno je na tom absolútne nepodstatné.