Zmena emailu po sobáši

zacapa
12. sep 2021

Dobry vecer, damy. Ked mam email na gmaili so starym menom a chcem si zalozit mail s novym menom, daju sa nejak prepojit schranky, pokial vsade uvediem novy email? Ak ano, ako? Dakujem🙂

sally001
12. sep 2021

@zacapa ved sa len premenuj a mail ti ostane ale im bude ukazovat nove meno...aj ked mailova adresa bude stara...

kalendark
12. sep 2021

@zacapa ja mám s pôvodným menom už 10 rokov a žiaden problém, nemenila by som

veronice
12. sep 2021

@zacapa vies si nastavit preposielanie mailov zo stareho uctu do noveho. Cez mobil to neviem spravit ale prihlas sa do uctu na pc, hore vpravo klik na ozubene koliecko - zobrazit vsetky nastavenia - preposielanie emailov

mauduska
12. sep 2021

@veronice ja to mám presne takto spravené 🙂

senta_sofia
12. sep 2021

@zacapa gmail vie spravovat viac uctov naraz, ked si tam prihlasena, tak na mobile vpravo hore kliknes na to pismeno, tam vies dat spravovat ucty a pridas ten dalsi, ukazuje ti potom oba v jednej schranke

euka210
12. sep 2021

@zacapa ja som tusim posielala info kazdemu o novom maile. Aj pracne prehadzovala kontakty...ale to bolo pred 11r 🙂 Mam aj preposielanie z povodneho, ale uz sa tam ani neviem dostat a vsetko mi chodi na novy.

luci_ba
13. sep 2021

@sally001 ja to tak mam tiež. Aj tak ma väčšina pozná pod starym menom a keby si dam nové, tak kukaju ze kto im píše 😁