Nikdy neobjednávajte zo stránky sg-nábytok je to katastrofa tiež máte niekto skúsenosť?
@kikusenka1 a čo konkrétne ste objednávali?
Skriňu a druhá objednávku bola knižnica
@kikusenka1 my gauč a čistá katastrofa
A čo bolo zle? Mne to dokonca dodali ešte skôr ako mali. A kvalita bola tiež korešpondujúca s cenou.
Objednavala som u nich 2x ( komodu a potom aj nocne stoliky) ja som bola spokojna, kvalita lepsia ako som cakala. Dlhsie dodanie ale to maju pri tovare uvedene.
A aký ak sa smiem opýtať? Lebo tiež mám v pláne
@mirka3169 https://www.sg-nabytok.sk/sk/rohova-rozkladacia... tento.. je nádherný ale už na začiatku bol problém zmontovať ho dokopy partner musel hmoždinky vybrať premerať a namontovať to aby do seba zapadli neriešili sme to keďže aj keď robota navyše ale dalo sa no máme ho cca pól roka a na niektorých miestach kde sa najčastejšie sedí som si začala všímať že je je priehlbina ako vysedený 20 gauč sadneš do kráteru otvorím úložný priestor a struny vyseli z gauča.. priateľ to spravil látka zo spodku je iba spinkami prichytená tak ju dal dole nejakým spôsobom napravil tie struny dal dosku aby istila a látku zaspinkoval takže ako nový… ale ide o to že toto by sa nemalo stať najprv som chcela reklamovať ale taký velikánsky gauč bolo ťažko odbaliť pri predstave baliť ho a poštovné bohvie či by uhradili oni.. som rada že mám šikovného priateľa ale sklamaná som hrozne keby viem pozerám inde
Ja mam len tu najlepšiu. Dokonca som nábytok už 2x odtiaľ objednavala