Zlá skúsenosť so stránkou sg-nabytok

20. sep 2024

Nikdy neobjednávajte zo stránky sg-nábytok je to katastrofa tiež máte niekto skúsenosť?

kikusenka1
20. sep 2024

Ja mam len tu najlepšiu. Dokonca som nábytok už 2x odtiaľ objednavala

autor
20. sep 2024

@kikusenka1 a čo konkrétne ste objednávali?

kikusenka1
20. sep 2024

Skriňu a druhá objednávku bola knižnica

autor
20. sep 2024

@kikusenka1 my gauč a čistá katastrofa

kikusenka1
20. sep 2024

A čo bolo zle? Mne to dokonca dodali ešte skôr ako mali. A kvalita bola tiež korešpondujúca s cenou.

butterflyeffect
21. sep 2024

Objednavala som u nich 2x ( komodu a potom aj nocne stoliky) ja som bola spokojna, kvalita lepsia ako som cakala. Dlhsie dodanie ale to maju pri tovare uvedene.

mirka3169
21. sep 2024

A aký ak sa smiem opýtať? Lebo tiež mám v pláne

autor
22. sep 2024

@mirka3169 https://www.sg-nabytok.sk/sk/rohova-rozkladacia... tento.. je nádherný ale už na začiatku bol problém zmontovať ho dokopy partner musel hmoždinky vybrať premerať a namontovať to aby do seba zapadli neriešili sme to keďže aj keď robota navyše ale dalo sa no máme ho cca pól roka a na niektorých miestach kde sa najčastejšie sedí som si začala všímať že je je priehlbina ako vysedený 20 gauč sadneš do kráteru otvorím úložný priestor a struny vyseli z gauča.. priateľ to spravil látka zo spodku je iba spinkami prichytená tak ju dal dole nejakým spôsobom napravil tie struny dal dosku aby istila a látku zaspinkoval takže ako nový… ale ide o to že toto by sa nemalo stať najprv som chcela reklamovať ale taký velikánsky gauč bolo ťažko odbaliť pri predstave baliť ho a poštovné bohvie či by uhradili oni.. som rada že mám šikovného priateľa ale sklamaná som hrozne keby viem pozerám inde