Zlá skúsenosť s eshopom Vemzu

emmap0
14. feb 2023

Ahojte dievcata,

som zufala, objednala som si z tejto stranky drahe veci, zaplatila vyse 100€ a nakoniec prisli uplne ine farby, velkosti.. viem, moja chyba, ze som neprecitala recenzie skorej.. No tovar som vratila, ale peniaze mi stale naspat neprisli. Same vyhovorky.. :(

Prosim ako to riesit? Kam sa obratit? Vyriesi to SOI, pripadne nejake ine navrhy? Mate niekto podobnu skusenost?

Ide tusim o CZ spolocnost, maju tam nieco podobne ako SOI?

Dakujem za kazdu radu 🙂

vevulik18
14. feb 2023

@emmap0 ahoj, ja som s nimi nemala problém , ale komunikovala som telefonicky , na mail neodpisovali, do 2dni som mala peniaze naspäť

accuz
6. feb 2024

Ahoj, vyriesila si to nejako? ja som objednavala v novembri, tovar mal prist koncom decembra, neprisiel. Stornovala som objednavku a odvtedy sa vyhovaraju na spracovanie platieb financneho oddelenia. Tiez som zaplatila vyse 100e. Pripadov je vela, ja som podala podnet na SOI, Europske spotrebitelske centrum a hladam rovnako podvedenych ludi na podanie trestneho oznamenia (do 266€ ide o priestupok, nad o trestny cin). Ak by si sa chcela pridat k hromadnemu trestnemu oddeleniu napis mi. Ja uz som kontaktovala aj jednu pani tu z linku - ta uvadza aj emailovu adresu oni prisli o vyse 1400e. Su to podvodnici cele VEMZU. https://www.modio.sk/recenzia/vemzu

lucka122
29. nov 2024

@accuz Dobry den. Vyriesila sa nejako situacia s Vemzu? Ja tam mam tiez asi 250€. Objednala som v Decembri 2023. Pol roka mi odpisovali na email,ze platba je uz zadana na financnom oddeleni 🤦🏼‍♀️

accuz
6. dec 2024

@lucka122 Dobrý deň, áno. Napísala som na SOI ktorá má navigovala na centrum pre európskeho spotrebiteľa alebo tak nejako, názov presne neviem. Tam mi odporučili obrátiť sa na banku so žiadosťou o navrátenie prevodu z podozrenia pre podvod. Musela som v banke vyplniť žiadosť a doložiť všetku komunikáciu so soi i spotrebiteľským centrom, že som to intenzívne riešila s úradmi. Do týždňa mi nevrátili peniaze. Z Vemzu sa mi nikdy neozvali. Konateľ je nejaký aziat so sídlom v Prahe, keďže nemá slovenské IČO naša SOI to riešiť nebude.