PLATI SA IM AJ POSTOVNE . TOVAR DOSIEL KATASTROFALNY Z CINY A ESTE SOM PLATILA AJ COLNY POPLATOK KEDZE BOL TOVAR DODANY PRIAMO Z CINY NA MOJU ADRESU. MESIACE IM PISEM MAILY A JE PROBLEM S VRATENIM PENAZI. PRISLA SOM U NICH O 34 EUR.
a to si naozaj nikto necitate podmienky dodania? ked je tam raz ze 3 mesiace tak je nad slnko jasnejsie, ze to ide z ciny a stránka len sprostredkúva predaj...
Ale ved tam pisu:
Poskytovateľ a prevádzkovateľ platformy “Marketplace”/online trhovisko – Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd, ID: 913101163423297705, Caobao Rd 1243-315, ZIP: 200235, Shanghai, CN
To ze pisu po Slovensky nic neznamena.
Po toľkých recenziách ktoré sú verejné dostupné by som sa aj hanbila ešte priznať že som sa nechala oklamať 🤣 Nechápem prečo ľudia nečítajú obchodné podmienky alebo teda aspoň tie recenzie a potom vyplakavaju 💁♀️
ved to je na prvy pohlad jasné, že to je z číny. Aj maju napisane, že prevádzkovateľ je z číny, tak aké prekvapenie?
@bambulienka25 odkial prosim ta objednavas?
SOI pise ze podnet na predajcu mas napisat tu:
V prípade spotrebiteľského problému s podnikateľským subjektom z Číny majú spotrebitelia možnosť obrátiť sa na dozorný orgán v Číne:
State Administration for Market Regulation
8# Sanlihe Donglu, Xichengqu
Beijing 100820
CHINA
Kun Zhang
zhanglun@saic.gov.cn
Xiaodong Wang
wangxiaodong@saic.gov.cn
Bonky sa často spomína aj tu na MK, už minimálne rok registrujem, že radšej od nich nič..
My sme objednávali v októbri a prišlo v decembria ešte aj clo sme platili. Peniaze nevracajú. Keby viem, že to objednávajú z aliexpresu, tak sa na to vykašlem. Ale moja chyba, nepozrela som recenzie.
Mne na tuto stranku a na suprisimo.sk vyskocilo na FB upozornenie, ze neobjednavat...zdielala to jedna kamoska. V poslednej chvili, lebo som mala spravenu objednavku a chcela som ju zaplatit (chvalabohu, ze som si dala platbu prevodom, nie kartou cez net)...Takze bacha aj na suprisimo.sk
Tovar prišiel 19.10.22 objednaný a zaplatený bol 3.8.22. / 77 dní / Úplne iný vzor,nekvalita a navyše ešte clo. Ak nezaplatíš clo , nemáš tovar ani peniaze zaň.Lebo na nič nereagujú , len odpoveď ,,tovar je na ceste k vám,, .Nekupujte cez Bonky , je to neseriózna spoločnosť.
@franciso "V PRÍPADE VŠETKÝCH OBJEDNÁVOK ZADANÝCH PO 1.7.2021 PLATÍ PREVÁDZKOVATEĽ PLATFORMY VŠETKY DPH A CLÁ VOPRED V RÁMCI SYSTÉMU (IOSS). ZÁKAZNÍCI SA NEMUSIA OBÁVAŤ, ŽE ICH ZÁSIELKY BUDÚ ZADRŽANÉ NA COLNICI V PRÍPADE OBJEDNÁVOK PODANÝCH PO TOMTO DÁTUME."
- teda nechapem ze to zadrzali.
Prišiel vám balík keď ste si objednali cez bonky.sk???
Rovnaka skusenost. Cinsky tovar, cakas na neho dva mesiace a potom este postarka pytala doplatit peniaze za clo. Na mail napisali nieco uplne od veci.