Zlá skúsenosť s bonky.sk

innn
12. jan 2022

PLATI SA IM AJ POSTOVNE . TOVAR DOSIEL KATASTROFALNY Z CINY A ESTE SOM PLATILA AJ COLNY POPLATOK KEDZE BOL TOVAR DODANY PRIAMO Z CINY NA MOJU ADRESU. MESIACE IM PISEM MAILY A JE PROBLEM S VRATENIM PENAZI. PRISLA SOM U NICH O 34 EUR.

majka238
12. jan 2022

Rovnaka skusenost. Cinsky tovar, cakas na neho dva mesiace a potom este postarka pytala doplatit peniaze za clo. Na mail napisali nieco uplne od veci.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paciko9
12. jan 2022

@innn nič v zlom ale to je znama firma. Tak ako SPOTISIMO. A ja mám zlú skúsenosť aj so SMANIA.

fila82
12. jan 2022

@innn áno aj ja som sa už popálila. Našťastie len nálepky v hodnote 6€ ale aj tak 😖

nelca84
12. jan 2022

a to si naozaj nikto necitate podmienky dodania? ked je tam raz ze 3 mesiace tak je nad slnko jasnejsie, ze to ide z ciny a stránka len sprostredkúva predaj...

hiro
12. jan 2022

Ale ved tam pisu:
Poskytovateľ a prevádzkovateľ platformy “Marketplace”/online trhovisko – Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd, ID: 913101163423297705, Caobao Rd 1243-315, ZIP: 200235, Shanghai, CN
To ze pisu po Slovensky nic neznamena.

majka238
12. jan 2022

@nelca84 ja som mala pri tovare napisane, ze je skladom a doba dodania je 5-30 dni.

janai1
12. jan 2022

Po toľkých recenziách ktoré sú verejné dostupné by som sa aj hanbila ešte priznať že som sa nechala oklamať 🤣 Nechápem prečo ľudia nečítajú obchodné podmienky alebo teda aspoň tie recenzie a potom vyplakavaju 💁‍♀️

belllinka
12. jan 2022

ved to je na prvy pohlad jasné, že to je z číny. Aj maju napisane, že prevádzkovateľ je z číny, tak aké prekvapenie?

nelca84
12. jan 2022

@majka238 pri tovare možno, ale vo vseobecnych podmienkach je, ze si vyhradzujú pravo predlzit dobu dodania az do 3 mesiacov, to si mozem rovno objednat z Aliexpresu a bez sprostredkovatelskej prirazky...

janai1
12. jan 2022

@nelca84 ehm, 365 dní 💁‍♀️

nelca84
12. jan 2022

@janai1 😀 😀 este lepsie, tam som sa az nedostala

akje
12. jan 2022

@bambulienka25 odkial prosim ta objednavas?

hiro
12. jan 2022

SOI pise ze podnet na predajcu mas napisat tu:
V prípade spotrebiteľského problému s podnikateľským subjektom z Číny majú spotrebitelia možnosť obrátiť sa na dozorný orgán v Číne:

State Administration for Market Regulation
8# Sanlihe Donglu, Xichengqu
Beijing 100820
CHINA
Kun Zhang
zhanglun@saic.gov.cn
Xiaodong Wang
wangxiaodong@saic.gov.cn

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
12. jan 2022

Bonky sa často spomína aj tu na MK, už minimálne rok registrujem, že radšej od nich nič..

acrobaleno
12. jan 2022

My sme objednávali v októbri a prišlo v decembria ešte aj clo sme platili. Peniaze nevracajú. Keby viem, že to objednávajú z aliexpresu, tak sa na to vykašlem. Ale moja chyba, nepozrela som recenzie.

janca704
12. jan 2022

Mne na tuto stranku a na suprisimo.sk vyskocilo na FB upozornenie, ze neobjednavat...zdielala to jedna kamoska. V poslednej chvili, lebo som mala spravenu objednavku a chcela som ju zaplatit (chvalabohu, ze som si dala platbu prevodom, nie kartou cez net)...Takze bacha aj na suprisimo.sk

nikolabb
12. júl 2022

@innn mam podobnu skusenost doteraz som nedostala tovar a je to uz mesiac pisu mi ze treba poockat 40 dni ale neverim vsade na fb an internete su zle skusenosti s nimi pisala som ceskym policajtom co s tym chcu robit

chojtedopici
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
franciso
19. okt 2022

Tovar prišiel 19.10.22 objednaný a zaplatený bol 3.8.22. / 77 dní / Úplne iný vzor,nekvalita a navyše ešte clo. Ak nezaplatíš clo , nemáš tovar ani peniaze zaň.Lebo na nič nereagujú , len odpoveď ,,tovar je na ceste k vám,, .Nekupujte cez Bonky , je to neseriózna spoločnosť.

hiro
19. okt 2022

@franciso "V PRÍPADE VŠETKÝCH OBJEDNÁVOK ZADANÝCH PO 1.7.2021 PLATÍ PREVÁDZKOVATEĽ PLATFORMY VŠETKY DPH A CLÁ VOPRED V RÁMCI SYSTÉMU (IOSS). ZÁKAZNÍCI SA NEMUSIA OBÁVAŤ, ŽE ICH ZÁSIELKY BUDÚ ZADRŽANÉ NA COLNICI V PRÍPADE OBJEDNÁVOK PODANÝCH PO TOMTO DÁTUME."
- teda nechapem ze to zadrzali.

reno2610
9. dec 2022

@innn je to tak cinske smejdy

melalex
18. dec 2022

@innn dcera prisla o 22 eur, objednavali sme na zaciatku jula ruksak, doteraz neprišiel, neodpisovali, samozrejme telefónne číslo nemajú žiadne, sak preco by aj, ked zarábajú na ľuďoch. Snad ich to raz dobehne 😬😏

bohumilka15112002
20. dec 2022

Prišiel vám balík keď ste si objednali cez bonky.sk???