Žiadosť o priateľstvo na Facebooku

2. apr 2022

Ahojte. Mam žiadosť o priateľstvo na fcb. Potrebujem ju prijať ale dotyčný sa nesmie dozvedieť že som ju prijala. To sa asi nedá? 🤔 (respektíve potrebujem ju potvrdit pozrieť si pár fotiek a potom ju zrušiť, len aby sa ten dotyčný nedozvedel že som ju prijala) ďakujem

dennynkoo13
2. apr 2022

To že si ju prijala uvidí ale neuvidí ak si ho odstrániš

mariaveronikag
2. apr 2022

akonáhle ju potvrdíš, dotyčný dostane notifikáciu, že si prijala jeho žiadosť o priateľstvo. Anonymne to nejde...aspoň som o tom nepočula

yvanielka
2. apr 2022

Keď príjmeš žiadosť tak tomu druhému príde upozornenie. Ale skús to urobiť nejak okolo tretej v noci, rýchlo pozrieť čo treba a potom rýchlo zrušiť 😀

autor
2. apr 2022

@yvanielka to ma napadlo ako prvé ale potom ráno sa mu nezobrazí v upozorneniach že som prijala žiadosť aj keď už bude zrušená?

haley7897
2. apr 2022

@yvanielka to mu ukáže aj tak. Akurát si bude myslieť, že na dotyčného myslí o 3 v noci 🤣

yvanielka
2. apr 2022

@haley7897 sakra, na to som nepomyslela 😀
Autorka skús to s nejakou kamoškou či to ukáže alebo nie

autor
2. apr 2022

@yvanielka asi to budem musieť skúsiť inak sa to nedozviem 😀

yvanielka
2. apr 2022

Skús s niekým, alebo mi napíš a vyskúšame to 😀

jaskolka
2. apr 2022

Ukáže sa síce najprv dotyčnému, , že si prijala žiadosť, ale keď ty potom dáš, že "zrušiť žiadosť" tak keď potom pozrie na tvoj profil, bude tam mat jednoducho bud opäť "požiadať o priateľstvo" alebo už len "správa" že už nebude môcť opätovne žiadať o priateľstvo.
Aspoň to tak bolo, neviem, možno už fb zmenil pravidlá

domka1205
2. apr 2022

prijmi,pozri a zablokuj :D

gladys_07
2. apr 2022

Aaaaah mať tak zasa štrnásť… 😊

zuzanka.zuzu
2. apr 2022

@gladys_07 bolo by to rozkošné keby to nerobili aj "dospelé" ženy

sissy27
2. apr 2022

Aby si sa neobabrala, že ani priatelia mu nevidia fotky 😂😂😂 ja to tak mám - len vybraná časť mojich priateľov vidí aj fotky 😂

selest
2. apr 2022

To musis takto: zistit jeho heslo, prihlasit sa, prijat ziadost, vymazat upozornenia a mozes stalkovat🙃 😅 kde su tie casy🤣🤣