Ahojte. Mam žiadosť o priateľstvo na fcb. Potrebujem ju prijať ale dotyčný sa nesmie dozvedieť že som ju prijala. To sa asi nedá? 🤔 (respektíve potrebujem ju potvrdit pozrieť si pár fotiek a potom ju zrušiť, len aby sa ten dotyčný nedozvedel že som ju prijala) ďakujem
akonáhle ju potvrdíš, dotyčný dostane notifikáciu, že si prijala jeho žiadosť o priateľstvo. Anonymne to nejde...aspoň som o tom nepočula
Keď príjmeš žiadosť tak tomu druhému príde upozornenie. Ale skús to urobiť nejak okolo tretej v noci, rýchlo pozrieť čo treba a potom rýchlo zrušiť 😀
@yvanielka to ma napadlo ako prvé ale potom ráno sa mu nezobrazí v upozorneniach že som prijala žiadosť aj keď už bude zrušená?
@yvanielka asi to budem musieť skúsiť inak sa to nedozviem 😀
Skús s niekým, alebo mi napíš a vyskúšame to 😀
Ukáže sa síce najprv dotyčnému, , že si prijala žiadosť, ale keď ty potom dáš, že "zrušiť žiadosť" tak keď potom pozrie na tvoj profil, bude tam mat jednoducho bud opäť "požiadať o priateľstvo" alebo už len "správa" že už nebude môcť opätovne žiadať o priateľstvo.
Aspoň to tak bolo, neviem, možno už fb zmenil pravidlá
prijmi,pozri a zablokuj :D
Aaaaah mať tak zasa štrnásť… 😊
@gladys_07 bolo by to rozkošné keby to nerobili aj "dospelé" ženy
Aby si sa neobabrala, že ani priatelia mu nevidia fotky 😂😂😂 ja to tak mám - len vybraná časť mojich priateľov vidí aj fotky 😂
To musis takto: zistit jeho heslo, prihlasit sa, prijat ziadost, vymazat upozornenia a mozes stalkovat🙃 😅 kde su tie casy🤣🤣
To že si ju prijala uvidí ale neuvidí ak si ho odstrániš