Žiadne slúchadlá mi nedržia v ušiach

9. júl 2022

Ahojte rada by som sa poradila keď ste Tu tie co im nevyhovujú žiadne slúchadlá ako ste si našli svoje? Už som skúsila x druhov. Štuple mi každé padajú z uší a tie klasické rozptyluju zvuk do prostredia a tým pádom je zlý zvuk :( ani Bluetooth mi nedržia a to som skúsila viac rôznych. Mala som jedne a tie boli super ale už sa nevyrábajú a podobne som nenašla. Veľké slúchadlá 🎧 nechcem! Keby aspoň nejaké káblové nájdem co idú. Lenže všetko mi padá vkuse to opravujem čiže počúvať môžem ideálne len Pri cestovaní a neskôr chytím nervy a najradšej by som ich hodila rovno do koša. Alebo jednoducho nemám stavane uši na slúchadlá m? Mate nejaké triky ako ich dat aby nepadli?

tamara321
9. júl 2022

Ja nosim na beh a tiez mi padaju. Kupila som si celenku, dam ju cez ne a pohoda.

pukina
9. júl 2022

skusala si pri stuplovych rozne velkosti stuplov a ani jedny ti nesedeli? Vzdy su tam pribalene. Hlavne ich vzdy treba do ucha riadne zatlacit, aby ti uplne izolovali okolity zvuk, ta guma sa tvojmu uchu musi prisposobit. Ak tak, potom si dat jedine urobit na mieru, ale to uz je trosku drahsi spas.

judar
9. júl 2022

Ku skoro kazdym su rozne stuple ale ked ti ziadne nedrzia chyba bude v tom ze mas zrejme spinave usi :D....skus si ich odmastit alpou a potom sluchatka

lithrai
9. júl 2022

Ja mám rovnaký problém. Riešenie je buď si dať vyrobiť slúchadlá priamo pre tvoje uši alebo si dať vyrobiť iba nástavce.

pondelok01
9. júl 2022

Ja si vzdy musim na tych do ucha vymenit gumicku za tu najmensiu pribalenu, take tie tvrde plastove, ako su napriklad k iphonom mi vobec v uchu nesedia, tlaci to a vypadava. Asi mame male usi. Ale tie s okruhlou malou gumickou su fajn, napriklad tieto https://www.datart.sk/Sluchadla-SONY-MDR-EX15AP... , ale treba vymenit tu gumicku za mensiu, byva to k tomu pribalene

lamonita
9. júl 2022

Skus takto🤷‍♀️

martina46
23. okt 2022

sice neskoro, ale mozno pomoze. dobry tip, ako vlozit sluchadla do usi. mne to pomohlo.
https://www.letemsvetemapplem.eu/2015/07/07/ako...