Zásielka z Číny

18. jan 2024

Prosím Vás kto doručuje China post ktorá kuriérska spoločnosť ?
Balik mam už cez colnu kontrolu len akosi dlho tam stojí. Dnes som skúšala si obvolat aj colný urad, postu sps atd., lenže podľa sledovacieho čísla ho nikomu nechce dohliadať ( lebo je to ešte čínsky štítok )

petkaaj
18. jan 2024

Objednávala som v novembri z Aliexpresu, písali že do 15dní to je u mňa, ale reálne mi objednávka prišla až tento rok. Vyše mesiaca ukazovalo, že je to na colnici. Tiež som volala a že niekoľko kamiónov je ešte nespracovaných. Väčšinou Aliexpres posiela do Maďarska a z tade to potom ide cez SPS, ale párkrát mi prišli objednávky aj cez poštu. A taktiež sledovacie čísla, ktoré boli uvedené k objednávke nevedeli nájsť vo svojom systéme lebo nemali ešte ich štítok. Jediné čo vám ostáva je čakať, príde to, ale neskôr.

autor
18. jan 2024

@petkaaj no práveže toto bola taka stránka že až keď som zaplatila som zistila že sa môže jednať o podvod... a podla sledovacieho čísla mi už teda ukazuje ze prešlo to kompletne colnou kontrolou... ale zatiaľ sa nič nedeje. A ja práveže z toho dôvodu ze mam podozrenie ze ide o podvod by som chcela vedieť ze ci naozaj oficiálne niekde ten balík je

autor
18. jan 2024

@niekto2hy ďakujem, tam mi to ukazuje presne to iste ako na parcelsapp 🙂

aliah1
27. aug 2024

Dobry den, podarilo sa Vam to vypatrat?
Stalo sa mi presne to iste. Akurat, ze mi podla cisla zasielky pise, ze bola dorucena.
Na poste to nelezi a uz fakt neviem, kam mam volat

beky223
27. aug 2024

Ja dnes riešim podobný problém, ale vyzerá, že mám balík niekde v Maďarsku stratený 🙄 nie je to náhodou aj váš prípad? Nenajde vám ho cez maďarského kuriera express one?

aliah1
28. aug 2024

@beky223 skusila som, ale veru nie 😐

autor
28. aug 2024

@aliah1 to sa stalo mne presne co píšete a nikde nebol, aj som kuriérske spoločnosti všetko poobvolavala a nič. Ale s tým som rátala už ked som sa dozvedela ze je to podvod. Bohužiaľ ale peniaze do dnes som nevidela späť

florina9
28. nov 2024

Ako sa ti podarilo doriešiť?

florina9
28. nov 2024

Cez aku stransku si objednavala

florina9
28. nov 2024

@aliah1 ja mam podobny prípad. Ako si doriesila?