Zárobky na sociálnych sieťach - Paula Babocká

10. feb 2022

Ahojte, myslíte, že sa na YouTube, Instagrame, atď. naozaj dajú zarobiť také veľké peniaze? Čo si myslíte o Paule Babockej? Je skutočne za tým len úsilie a veľa sledovateľov, alebo je to len také pozlátko a v skutočnosti nemá taký život. Pamätám si ju pred 5 rokmi ako obyčajnú babu z Krupiny, čo vyštudovala učiteľstvo, chodila na dovolenku do Tučepi (nič proti Tučepi) a teraz prezentuje už len samé luxusné kabelky, luxusnú kozmetiku, ide pomaly na celé leto do Toskánska a teraz je aktuálne na Maledivách. Už jej nič obyčajné nie je dobré, všetko musí mať ten punc luxusu. Neberte to odo mňa ako závisť, len čistú zvedavosť, či sa dá behom pár rokov skutočne vďaka Instagramu takto vystreliť hore...

tinka_1807
10. feb 2022

Ano, dá sa. Sorry, ale skutočne mi to príde ako závisť. Inak influencery si tie veci nekupujú, ale prevažne ich dostanú ako burter - cize ako "dar" na odprezentovanie na sieťach. Takze mnoho tých luxusnejších vecí dostanú, nekupujú si ich.
Inak ale skús si robiť Instagram, alebo youtube. Ono to vôbec nie je tak jednoduché, ako sa zdá. A áno, ona vystrelila, ale ako si poznamenala - za pár rokov. To nie je pár mesiacov, ale niekoľko rokov trpezlivosti a podľa mňa aj celkom driny udržať sa v tom pravidlene tvoriť videá a mať dobrý content.
Ona má podľa mňa zaujímavé videá, dobre myšlienky a má svojsku osobnosť. Ja jej to prajem.

tinka_1807
10. feb 2022

*influenceri :D ... Sorry za taký preklep :D

prvosienka88
10. feb 2022

Moja kamarátka je tiež veľmi veľmi známa na soc. sieťach a áno, skutočne je to tak, dajú sa zarobiť veľké peniaze.

zuzinabila
10. feb 2022

ano, asi to ide. pozri sa na to ale z tej druhej strany. pustas inych do svojho sukromia, stale mas v hlave co nove prinesies, ake nove saty si oblecies a kam pojdes aby si zaujala. podla mna je toto velky tlak a neslobodny zivot, aj ked ho prezentuju aky je uzasny. proste zijes svoj zivot ako v reality show. pre mna hrozna predstava, ktoru by som ani za tie prachy nechcela🙂

autor
10. feb 2022

@tinka_1807 to áno, veď pre jej osobnosť som ju aj začala sledovať. Len sa mi zdá, že už začala lietať v oblakoch a stala z nej taká snobka, čo pohŕda obyčajnými vecami. Kedysi robila videá zo svojej detskej izby a z intráku, teraz už musí byť všetko tip top ako u ľudí z horných 10 tisíc. Asi trošku zabudla, že vďaka nám, tým "obyčajným" sledovateľkám je teraz tam, kde je.

zuzinabila
10. feb 2022

tak je nesleduj, ked ta irituje🙂

liljana
10. feb 2022
https://www.youtube.com/watch?v=ke-6zhpA8j0

ZARÁBANIE NA YOUTUBE - Koľko peňazí môžete získať z reklamy?

98
10. feb 2022

Dá sa zarobiť a najmä aj jej manžel zarába nemalé peniaze... poznám ich osobne a ani jeden nie je snobský, len si užívajú čo si zarobili...

zuzinabila
10. feb 2022

@98 jedine co by som tejto instagramistke vytkla a ked ju poznas, mozno do toho vidis viac je, ze sa otvorene hlasi k viere a na druhej strane propaguje velmi materialisticky zivotny styl. jedna vec je mat rad krasu, modu, pekne veci, ale luxus, cacky a hlavne to mnozstvo veci proste nejde dokopy. cize mozno aj to mala autorka otazky na mysli, ze na zaciatku to bola osobnost, ale nejako ju to pohltilo,hm?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. feb 2022

Áno, materializmus, to je to, čo hýbe svetom, kresťanské hodnoty už sú dávno pasé. Tá jej sestra je popri nej už len také chúďatko, pritom začínali spolu na YT, ale keďže má úplne iný content, Paula ju dávno prevalcovala.

helcanw
10. feb 2022

So sestrou rozhodne nezacinali na YouTube rovnako, keďže Zuzka začala len minuly rok 🤔

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. feb 2022

@helcanw aha, tak až tak ju nesledujem, myslela som, že je dlhšie, lebo keď Paula začínala, takmer v každom videu ju mala, robili rôzne výzvy a tak..tak som myslela, že aj ona natáča už dlho.

caroline_
10. feb 2022

Ja paulu nesledujem uz velmi dlho,nie je mi sympaticka,ale co sa tyka toho luxusneho zivota,netreba zabudat v akom odvetvi pracuje jej manzel ;D

zuzinabila
10. feb 2022

ale osobne si myslim, kedze sa pohybujem aj v oblasti, ktora sa zaobera zivot.stylom a pod. a mozem hovorit aj z tej druhej strany , ze ozaj nie je co zavidiet. tento sposob zivota a jeho prezentacia v ziadnom pripade nevedie k trvalej spokojnosti, len k takej bubline..

autor
10. feb 2022

@caroline_ jej manžel je podľa mňa len taký priemerný finančný poradca, ktorý tiež dosť ťaží z toho, že má Paula toľko sledovateľov. A evidentne je brutálne pod papučou.

acrobaleno
10. feb 2022

Netuším o kom je reč, ALE je verejným tajomstvom, že tieto insta, yt influencerky si privyrábajú ako spoločníčky. Nie všetky samozrejme. Spoločným menovateľom je Dubaj. Fuj, čo všetko vyplávalo na povrch a hlavne čo sú tie baby za pár lovákov ochotné urobiť. V USA napríklad na hraniciach stopli známu yt/insta influencerku s balíkom peňazí v hotovosti. Vracala sa z Dubaja. No nedám za žiadnu ruku do ohňa. Stačí jednoduchá matika. Koľko stoja kabelky, koľko má za video - dá sa to pozrieť na socialblade. Sú tie kabelky pravé? Označuje sponzorov? Ozaj jej tie veci patria alebo sú prenajaté? Má pôžičky?

vero96
10. feb 2022

preboha 😀 to čo za drísty tu píšete? a čo keď pred pár rokmi nemala toľko peňazí? A? My sme tiež začínali v garzónke a aktuálne mame rodinný dom -5 izbák vo veľmi fajn lokalite v BA. Chodíme niekoľko krát ročne na dovolenku kam chceme, muž zarába ja som zarábala pred materskou a máme to čo si môžeme dovoliť. To je akože problém? Že niekto sa neuspokojí s priemernym platom? Odporúčam autorke, kt. samozrejme chce zostať v anonymite lebo len tam je hrdinka aby sa trošku rozhliadla okolo seba, že sú aj drahšie kabelky ako YSL za 1400€ 😉 skús kuknúť Kelly od Hermes 😉 alebo Ti dám ešte lepšiu radu, začni na sebe makať a budeš tam kde Paula možno ešte ďalej.

dominika113
10. feb 2022

Ja ju mam rada. Je mojou inšpiráciou. Ona si radšej kúpi pár vecí za drahšie aby jej to vydržalo (bolo kvalitné) ako veľa veci za malo peňazí. Nemám pocit,že by sa chválila tým čo ma. Skôr mi príde, že jej závidíš. Však je to jej intagram a môže si tam dať čo chce, keď sa ti to nepáči nemusíš ju sledovať.🙂 A tiež si môžeš chodiť po takých dovolenkách, len treba makať na sebe. Ako neber to ako urážku, ale tak pri nej fakt nemám pocit, že by sa tým chválila...

stanzi
10. feb 2022

Babocku nesledujem, nesledujem “influencerky” vobec. Pocuvam ale videa a podcast jej manzela, takze je mozne ze za luxusnym stylom zivota stoji hlavne on, kedze sa uz dlho venuje investovaniu (a nie je na tom nic zle). Kazdopadne, z tejto (“prekvapujuco” anonymnej) diskusie citit hlavne zavist, a to nie je pekna vlastnost. Nechapem ako sa mozes takto vyjadrovat o ludoch, ktorych nepoznas osobne (“pod papucou” a pod…)

autor
10. feb 2022

@vero96 vidím, že si sa prišla pochváliť, ako si na sebe zamakala, to ti gratulujem 👏 Ale trochu ti unikla pointa diskusie. Jasné, že sa dá zarobiť pokojne aj za rok pekný balík, ale otázka bola, či sa dá toľko zarobiť na SOCIÁLNYCH sieťach. Tak si sa sem prišla trošku odprezentovať, si skvelá, úžasná, šikovná, wau!! (BTW, tiež som začínala v prenajatej garsónke a teraz mám 5-izbový dom, ale to vôbec nie je podstatné)

vero96
10. feb 2022

žijeme v dobe ked sociálne siete poskytujú väčší zárobok ako rôzne iné roboty, takže ako hovorím, keď potrebuješ riešiť iných a porovnávať sa s inými asi nie si spokojná sama so sebou. odcudzuješ ju za to, že sa hlási ku katalickej viere a vedie konzumný život. ty ohováraš a rozprávaš o niekom inom bez neho. Jej muža nazývaš podpapučníkom, to je akože lepšie? 😉
Ja sa chváliť nepotrebujem, to, že zarábame s manželom nie je chválenie, x miliard ľudí na svete pracuje a za odpracované si kúpi to čo mu jeho peňaženka dovolí 🙂

ivkazba
10. feb 2022

Sorry, ale netreba byť influencer, aby mohol človek chodiť 3x ročne na Maledivy a kupovať si kabelky za tisícku. Stačí makať na sebe a môžeš zarábať tisíce mesačne aj bez prezentovania sa na sociálnych sieťach. A tvoja reakcia na @vero96 len potvrdzuje, že celé je to len a len o závisti, hoci píšeš že nie. Takéto povrchné komentáre aké tu voči tej Paule máš (absolútne netuším, kto je Paula) nerieši človek, ktorý je vyrovnaný a nezávidí. To, ako sa vyjadruješ o nej a o jej mužovi je brutálne úbohé.

acrobaleno
10. feb 2022

@vero96 Ani Kelly nie je Kelly. A čo taká Birkin? 😂 Raz, keď flexuješ na sociálnych sieťach máš byť pripravený na všetky poznámky okolia.

vero96
10. feb 2022

@acrobaleno myslíš tú Birkin, kt. keď chceš kúpiť na Parížskej v Prahe tak predavačka sa na Teba díva 20 sekúnd, že či tú otázku myslíš vážne? 😂😂😂

dominika113
10. feb 2022

A ona si také drahé veci kupovala aj keď normálne zarábala a popri tom mala YouTube a insta (a to nemala toľko sledujúcich koľko teraz, čiže určite veľa z toho nezarobila). Teraz popri materskej sa viac venuje tomu. Robí to čo ju baví. Takže popri práci to môžeš robiť aj ty a zarábať toľko koľko ona, ak nie aj viac. Ale na to treba mať odvahu a vytrvalosť..

acrobaleno
10. feb 2022

@vero96 Myslela som tú, ktorú kúpiš v Paríži v "hlavnej centrále". Kde máš čakačku a určitý počet ľudí za deň. A ani nemusíš dostať, akú chceš. 😂 Ale ja som sa s koňom ešte nezrazila, aby som dala za kabelku 150k. Aj keby som miliardárka, tak mi stačí kvalitná kabelka za 100večku.😂 Ono je to skôr o statuse a pocite výnimočnosti, ale ja si na tom nezakladám. Nemusím pred nikým flexovať a už vôbec nie pred sebou.😂

ivkazba
10. feb 2022

@vero96 na Parížskej sú sem tam predavačky, ktoré sú veľmi "milé". 😂