Zara - reklamácia

15. sep 2024

Ahojte pozerám ich stránku ale neviem to tam nájsť, ako prosím pošlem tovar na reklamáciu? Ani nie po roku sa mi rozpadla kabelka...predajňu zara mam ďaleko takže jedine poštou...na stránke vidím ale len vrátenie v lehote do 30dni .nič o reklamácii po čase

anketkarka
15. sep 2024

Cez chat som vyreklamovala a pani mi dala inštrukcie na zaslanie cez Paketu.

danyelia
15. sep 2024

No neviem, keby sa Ti rozpadla po týždni, tak sa Ti nečudujem, ale po roku? Veď to nie je kabelka za 1 000 €, vyhodila by som a kúpila si novú...

autor
15. sep 2024

@danyelia bežne takto reklamujem veci...dúfala som že kabelka za 70e vydrží aspoň ten jeden rok...(nie denného nosenia ešte aj )

nikoletah
15. sep 2024

@danyelia 🤷🏼‍♀️ reklamujem všetko, prečo by som mala vyhadzovat peniaze cez okno, ak je zákonna lehota na reklamaciu 2 roky?

danyelia
15. sep 2024

@nikoletah Veď chápem, len zbytočne sa s tým človek bude naťahovať a strácať čas a energiu, ja by som na to nervy nemala 😁 Ešte keď nakoniec tú reklamáciu aj tak zamietnu...

stanulienkat
15. sep 2024

To si vážne dala za kabelku od Zary 70 eur? Majú tam príšerné kabelky na úrovni Miletičky. Ale teda určite reklamuj, máš na to nárok.
@danyelia mám aj lacnejšie kabelky a vydržia mi niekoľko rokov. A za taku kabelku jod Zary je 70e mega vela. To si radsej kupim od Aldo a mam krasnu kabelku.

22abigail22
15. sep 2024

Prihláste sa do vášho účtu (konta) a podajte žiadosť o vrátenie tovaru.
Na Zare zvlášť nedefinujú či sa jedná o klasické vrátenie či reklamácia - proste to majú všetko pod pojmom "vrátenie"
Po podaní žiadosti by Vám malo prísť e-mail s pokynmi na odoslanie plus štítky na balík. Tuším sa dá vrátiť tovar cez Packety (zasilovne).

mayka730
15. sep 2024

@22abigail22 ja som reklamovala body lebo sa paru ,raz malej body po pár noseniach príšerne zmolky ..nikdy viac ..kabat ani nehovorím bol krásny ale gombíky vypadávali jedna radosť a to stal okolo 40€ …

mayka730
15. sep 2024

A môžu ti zadarmo aj poslať kuriéra