Zara - doba doručenia balíka/expresné doručenie

radkaaas
11. sep 2024

Ahojte 👋,
mám otázku, potrebujem šaty na sobotu a našla som ich v Zare, objednala som si ich ráno a donášaka mi píše, že by mala byt v piatok. Teraz keď som si tie šaty hodila do košíka a chcela som si ich kúpiť akoby znova, tak mi ponúklo aj expresné poštovné, s tým že šaty dôjdu v piatok, myslite, že mám zrušiť predošlú objednávku a zaplatiť si expresné, prídu s väčšou pravdepodobnosťou v piatok alebo nechat uz tu objednávku z rana, ktorá vraj ma prísť tiež v ten piatok, no je bez expresneho doručenia diky.
Ako dlho vám trvá vacsinou doručenie a zhoduje sa s darumom doručenia, ktorý vám ukáže pri platbe?
Ďakujeeeeem 🙂

janai1
11. sep 2024

@radkaaas keď si objednala dnes ráno, tak oni dnes odoslali, zajtra spracuje kuriérska firma a v piatok ich máš.
Keď objednáš večer, tak odoslu zajtra, v piatok kuriér a máš v pondelok preto expres za poplatok ma večer možnosť doručenia v piatok

radkaaas
autor
11. sep 2024

@janai1 jeeeej ďakujem, no zatiaľ mi neprišlo žiadne info o odoslaní, tak snáď prídu, dufam

lucia13022023
11. sep 2024

Mne zara chodí do dvoch dni ak nie je víkend, čiže v piatok by si ich mala mat 🙂

radkaaas
autor
11. sep 2024

@lucia13022023 diky a chodia ti nejaké správy mailom alebo v apke vidíš, že je objednávka nejako spracovaná, odoslaná?…lebo mne zatiaľ nič..

lucia13022023
11. sep 2024

@radkaaas aj aj

nana27
23. sep 2024

@radkaaas ahoj, akurat toto idem riesit aj ja... doslo ti to tak rychlo? Diky