Zablokovaný - deaktivovaný účet na Facebooku

david_1997
25. dec 2023

Dobrý deň, už som veľmi zúfalý, neviem sa dostať k svojmu účtu na Facebooku, tak to skúšam tu, či nemá niekto rovnakú skúsenosť...

Pred vyše mesiacom sa mi niekto dostal do účtu na Facebooku, zmenil rýchlo e-mail, heslo a mňa to všade z mojich zariadení odhlásilo. Následne, keď som sa prihlásil, niekoľko krát som nahral svoj občiansky preukaz, nepomohlo ani to a vyskočilo mi, že môj účet je zablokovaný a nie je možné sa voči tomu odvolať a že môžem podať návrh na súde alebo na úrade na riešenie sporov vo svojej krajine. Malo by ísť o zablokovaný a deaktivovaný účet z dôvodu integrity a autentickej identity.

Viete niekto, či sa dá s tým ešte niečo robiť. Facebook má len systém, žiadnu podporu ľudí, čo by odpisovali....

jaga18
25. dec 2023

Z mojej skúsenosti NIE 🤷‍♀️ stáva sa to čoraz častejšie...

isis234
25. dec 2023

Aj mne sa to stalo... Ale občiansky ani iný doklad by som nenahrala na fb, môže to niekto zneužiť.... Podvodnkov na sieťach je veľa.. zabávajú sa zrejme na tom.... rušia účty...bez dôvodu....

egonsk
25. dec 2023

@isis234 vzdy ma dokaze prekvapit naivita ludi, ochotnych nahrat fotku svojho OP, alebo iny identifikacny doklad niekomu na poskytnutie sluzby. Naco existuje GDPR, ked ludia lahkovazne poslu o sebe najdolezitejsie info barskde do sveta, ci uz su to FB, alebo rozne zoznamovacie portale, atd... A to sa tu za cca rok budu musiet nase vynimocne banky rozlucit s hlasovou biometriou, lebo tiez je to nepovoleny zasah do sukromia identity, ako rozhodol sud...

marekmihok
26. dec 2023

Dobrý deň. Tento problém riešim aj ja od 11.12. ako mám postupovať, prosím ? Píšem aj maily na support, security, ale bez výsledku…

viviii
28. jún 2024

@marekmihok Aj ste to nejak vyriešili?
Od soboty ma tiež blokli...a nejde mi spraviť ani nový účet 🙈🥹

marekmihok
28. jún 2024

@viviii podarilo sa. Ale treba na to extrémnu vytrvalosť, zaprenie a nenechať sa odbiť… mňa to stálo 3 týždne času neustáleho písania mailov, kadejakých dotazníkov atď… ale podarilo sa.

isis234
28. jún 2024

@marekmihok prosím kam ste písali mail?

viviii
28. jún 2024

@marekmihok no,ale dnes sme cez pc so synom pisali na podporu..ten formulár myslím...
A keď tam zadal moje meno..tak,že také neexistuje 🙈
Takže ten formulár nejde ani odoslať!!!
Tak už neviem čo mám kam písať..
Písala som aj mail fb security už 4 krát..
Novy účet na ten môj mail nejde spraviť..
Mám ešte jeden mail..dnes som iba tak zo sranda,že vyskúšam cez neho spraviť nový účet..
A už si to pýtalo aj fotku..takže asi tak by to šlo..
Ibaže najradšej by som bola keby som mala ten starý 🙃vsetky tie príbehy a hlavne mesenger som používala,sukromne aj pracovne...
Bez toho Fb,sa cítim ako odtrhnuta od sveta..keďže telku vobec nepozerám..tam som sa dozvedel všetko...

viviii
28. jún 2024

@marekmihok mne tiež vlastne len prišlo,že som nejakému zvláštnemu menu potvrdila priateľstvo!a už mi písalo potom,že..nastala chyba atď..
Následne mi došla správa..upozornenie toto..
Pritom Instagram nemam..teda mam davno pod inym menom,len ho vôbec nepoužívam..
Ale totooo bolo ine meno....julia...A stále to píše..ze sa mam na ten účet julia prihlásiť..
Ale ono neexistuje..
Kuk..foto

shandy137
1. nov 2024

@viviii pekny den, prosim podarilo sa vam aktivovat FB ucet? Presne v podobnom duchu /uvadzany cudzi instagramovy ucet/ zablokovali aj mne. Skusala som kade tade pisat cez instagram a nic, som uz zufala :/

viviii
4. nov 2024

@shandy137 ahojky
Áno..
Tak,že si spravíte nový email..a cez ten sa prihlásite

Potom pride zase overovanie..🙈
Selfii video..kde som dávala hlavu dopredu,dozadu..do ľavá,do prava..fakt 🤭🤣to sa odošle a zase sa čaká...