Zablokovanie profilu

deana100
2. sep 2024

Dobrý večer jedna osôbka ma blokla... bez toho aby som jej ja dajak ublížila je možné že môže vidieť môj profil môj účet cez jej priatela ale keď ma blokla a on nie.

janai1
2. sep 2024

@deana100 už nechaj tu svoju kamošku na pokoji. Nečudujem sa ze s tebou nechce mať nič spoločné

viestta
2. sep 2024

Jasne, ze moze vidiet. Ale asi je rada, ze ta uz nikdy vidiet nebude...

januska12323
2. sep 2024

Nechaj ju už na pokoji

alkoholik
3. sep 2024

Prosim pekne kde si vas blokla? Aj ja mam teraz rano blok na wc ale uz sa to vyriesilo. Takze nezufajte...
P.s ja ked som sa nudil zamlada tak som isiel napr von na bicykel,futbal a vtedy sme nastastie este nemali mobily.

alickapusinka
3. sep 2024

pre nič za nič si ťa nezablokovala.

deana100
autor
3. sep 2024

@alickapusinka nemohla zniesť že sa mám dobre

viestta
3. sep 2024

@deana100 aleo si ju tym svojim vykladanim ako sa mas dobre dobre otravovala

alickapusinka
3. sep 2024

@deana100 určite alebo už bola taka otravena s teba s tým chvalenkárstvom že ťa zablokovala.No schvalne kto sa má dobre nemáš sa dobre tým že máš peniaze najdôležitejšie je zdravie.Takže si nemyslím aby TI niečo zavidela nemá asi zrejme čo. Možno si sa jej toľko vychvaľovala že nechcela to už počuvať. Pre nič za nič by to nebolo neverím.A čo že sa máš dobre máš miliony, máš bývanei bez hypotéky, máš našetrene 10 milionov a k nie dobre sa nemáš.Najdôležitejšie je zdravie takže ostatok sú to len take chvalenkarske veci o ničom.

deana100
autor
3. sep 2024

@alickapusinka nemám miloni zdravá som nič mi není treba tiež mame hypotéku ale keby ta ustavične niekto urážal a posiela neviem kde za nič pre nič. tak... není som vedomá že by som jej ublížila. není som s tích čo by, sa, s niečím vychvalovala.

deana100
autor
3. sep 2024

@viestta pani zlatá nič som jej nespravila ničím sa nevychvalujem. žijem tak ako mám nikomu by som v živote neublížila. Práve že ona mňa slovné napad ala a ublížila.

viestta
3. sep 2024

@deana100 tak zi si svoj spokojny zivot aj nadalej, ale bez tejto kamosky. Nie je povinnost sa s kazdym kamaratit. Ona sa rozhodla, ze sa s tebou kamaratit nebude, dovody moze mat akekolvek, ty ako dospela zena by si to mohla bez problemov akceptovat. Uz si tu pisala, ze si "dovolila" neprecitat tvoje spravy a bol z toho problem. No nie si pre nu dolezita, to je vsetko.
(Uz vobec nechapem preco riesis cloveka, ktory ta pourazal. Vsak s takym skoncim sama, preco by som s takym clovekom mala byt v kontakte? Preco by som este patrala ci ma zablokoval alebo nie? Pre mna by skoncil. )