Ktore spravodajske portaly, weby su doveryhodne? V tejto dobe plnej hoaxov uz naozaj neviem comu mam verit a rada by som cerpala najnovsie informacie zo serioznych zdrojov.
TASR
Tlačová agentúra slovenskej republiky?
Tak prinajhorsom si vzdy over na stranke konspiratori.sk s kym mas docinenia 🙂 Da sa tam vyhladavat weby a tie najvacsie konspiracne su tam urcite zaradene. Pozri si tam zoznam osobnosti, ktore posudzuju weby, ci je to pre teba dostatocnou zarukou. Na konspiracii je najhorsie, ze miesa fakty s vymyslami a preto je jej tak lahko uverit. Ved nemozeme byt kazdy odbornikom na vsetko. Ak nam preostru fakty, tak si myslime, ze o zostatku by nam nik do oci neklamal. Lenze svet nie je ciernobiely.
dennik n, ale ten je plateny
Denník S a Denník Štandard
aktuality.sk... ostatne su uz.. no nechcem povedat... haraburdy, ctrl-c/ctrl-v a medzi tym niekedy google translate a citia sa ako novinari :DD Uz ani Hnko nie je co byvalo... a to som ich teda sledovala roky rokuce, dokonca este par rokov dozadu sme ich mali predplatene v papierovej forme... prekazaju mi kratke bez informacii clanocky, kde dokopy nic nie je.. A hlavne ja sa vyhybam kadejakym bulvarnym spravam a spravach o nasich hviezdach 🙂
A hlavne, teraz je doba vazna, a este aj podla mna dolezite spravy okolo covid a pod, ma kopa tychto stranok platenych?
A svetove správy - rovno zo zahranicia, precitam si napr. cez bbc. AJ ked iba tak si chcem nieco precitat, otvorim tam nejake clanky, napr. cestovatelske... su primerane dlhe, plne informacii, videa, fotky. No vzdy si daco najdem. Ale samozrejme v anglictine.
sme, denníkn, aktuality
Ja nesledujem konkrétne portály, sledovala som startitup ale raz ma tam niečo zarazilo. Odvtedy si aj na FB dávam pozor na mojich priateľov čo zdieľajú hoaxy a dam im zrušiť sledovanie ak mi je ľúto ich vyhodiť z priateľov. Ja namiesto toho sledujem kamarátov čo zdieľajú rozumné veci a z toho čerpám
z tych nespoplatnenych odporucam aktuality.sk