Xbox series S - neviem ako aktivovať 3-mesačný game pass

nikolhhhhhjjjjj
4. jan 2024

Dobrý deň, môj syn dostal xbox s 3m game passom. Avšak žiaden kód na uplatnenie neprišiel. Volala som do Alza odkiaľ sme to objednavali na infoliku a pani mi povedala, že kód príde až keď dostanú platbu, keďže sme to objednavali na dobierku. Je druhý deň a žiaden kód neprišiel, takže som volala opäť a niekto iný mi povedal, že je to súčasťou xboxu a po vytvorení konta malo prísť nejaké upozornenie o tom. Nič také sa ale nestalo.

Bohužiaľ, sme to nenašli nikde. Nerozumiem sa do takýchto vecí a syn to nevie aktivovať taktiež. Pokiaľ by niekto vedel ako na to bola by som vďačná.

nikasmile
4. jan 2024

@nikolhhhhhjjjjj ahoj, môže prísť game pass na e-mail alebo býval na kartičke. Ak ste nemali nič, treba naháňať Alzu, napíš aj písomne, riešia promtne. Na vytvorenom účte ešte nemôžete mať kód, ten sa pridávam buď cez účet na internete alebo priamo cez konzolu. Vy sa musíte dopátrať k tomu kódu, ak sa už k nemu dopracujete, Xbox má perfektnú podporu a ak nebudete vedieť, ďalej vás už navedú.

nikasmile
4. jan 2024

@nikolhhhhhjjjjj ešte je možné, že im nenabehla platba, ale určite ich naháňaj. Kód ti majú poskytnúť oni.

nikolhhhhhjjjjj
autor
5. jan 2024

@nikasmile ďakujem ti veľmi pekne!! Už som si myslela, že je niečo zle s našej strany. Syn je trochu smutný s toho tak dýfam, že to nejako vyriešim podľa toho čo si mi napísala. Ďakujem ešte raz!!

arion92
5. jan 2024

@nikolhhhhhjjjjj Na účte X-boxu v nastaveniach je potrebné vybrať "Konto", následne "Súčasťou tejto konzoly Xbox" a tam sa zobrazí Game pass s možnosťou uplatniť ho.