Ano, viem ze to je nestastne riesenie a asi mi to tu vacsina nebude schvalovat no keby ho mam kam presunut urobila by som tak...Aky je vas nazor na wifi rooter v detskej izbe? Mate ho tiez niektora pri detoch? Vypinate ho pravidelne na noc? Ovplyvnilo to nejak spanok vasich deti?
Daj si wifi router kde chceš... jedine čo ovplyvňuje spánok budú tie diódy na ňom čo svietia a blikajú, tak ich prelep...
pani asi myslí 2,4 a 5 Ghz wifi.
Ak to tvoj router umožnuje a ma v nadstavení možnosť shedules wifi tak si môžeš nadstaviť nech ti napr. od 23 30 do 06 30 vypne wifinu.
Ak žiješ v bytovke tak sa stým, ale nemusíš obťažovať, lebo okolo teba je to prežiarené tak či tak.
@milanm_ fuha, tak toto netusim fakt kde ocheckujem tieto "hodnoty" a to je asi nejaky predpotopny model lebo nic okrem tlacitka ON/OFF na nom nie je 🤷♀️
Prihlásia sa do routra a máš možnosť takéto veci nastaviť ... IP bude na routri napísaná...
@milanm_ ano, zijem sama s rocnym synom v panelaku...
v AT uz vypinaju wifi od polnoci do rana 🙂 v niektorych domoch. Inak ak si chces pomoct zdravotne, na noc by si si mala davat na telefone letovy rezim. V noci ked ides spat tak si dat letovy rezim, a rano si zase zapnut.
Tak potom to nemá význam, ako či ti bude žiariť 25, alebo 24 wifin je jedno.
@kittykat22 ono moj "problem" je ten ze som za pomoci ocina dala dokopy synovi izbu a na rooter som ani nepomyslela kedze bol vypojeny a odlozeny kym sa prerabalo, a teraz ked je vsetko hotovo a planujem do izbicky zacat davat syna spat tak ma to zacalo trapit ci mu tym nebudem skodit ked sa to v miestnosti kde bude spavat bude nachadzat...aj ked rozmyslam nad tym co pise @milanm_ tak v panelaku kde je xy rodin to je uz asi ozaj jedno 🤦♀️
Take male dieta...jasne ze vsetko taketo na cloveka nepriaznivo vplyva.daj to niekam inam,preco to musi byt prave v detskej???
Nezáleží.... je to bezpečne... jediná zlá vec sú tie svetla, takze ak to nesvieti mu do oči tak je v pohode...
@osky keby to viem dat inam tak by som to dala...neviem to dat inam kvoli kablom...
@miskooo1987 je umiestneny pri opacnej stene ako bude postielka takze svetla by nemali byt problem 😊 ale dakujem moc za rady 🌹
Akoze nestresuj sa z toho... má to pár watov.... stále ak bývaš niekde v BA tak ten 60 tisíc watovy vysielač na Kamzíku je horší....
my mame router v skrini v chodbe. Ved ho nemusis mat v izbe. Mozes si kupit dlhsi sietovy kabel a posunut ho moze ist kdekolvek. Samozrejme aby ti nezavadzal moze ist cez stenu. Prevrtas dieru v stene vedla zarubne a je to. My mame prevrtany z obyvacky do chodby - dole pri dlazbe a nie je to vobec vidiet. Sietovy kabel stoji par eur. A wifi kdekolvek v byte nie je problem, chytis signal 🙂 Ak by si este nieco potrebovala poradit s tym, tak v pohode napis.
My mame v detsskej a na noc vypinam
@kittykat22 dakujem krasne ❤
Na noc vypínam