Wifi na detských smart hodinkách. Áno či nie?

28. dec 2022

Niekto kto sa v tom vyzná, prosím vás viete mi povedať, či vybrať pre dieťa detské smart hodinky s wifi alebo bez? Ide o to, že na sim karte bude musieť mať aktivovaný dátový balíček, z čoho budú hodinky čerpať, telefón nemá. Neviem aku to bude mať spotrebu internetu a neplánujem mu dobíjať kredit často. Je to škôlkar, čiže nepredpokladám, že bude niečo extra s nimi robiť. Ale volať a hrať sa s nimi určite bude. Preto rozmýšľam, ci nebude lepšie aby mali aj wifi pripojenie, doma tak môže byť pripojený cez to. Rozdiely v cene sú okolo 40€ s wifi a bez, takže rozmýšľam či sa oplatí do toho investovať alebo nie.

wade
28. dec 2022

Ja úplne nerozumiem, načo sú takéto hodinky škôlkarovi, ale budis. Na tých hodinkách sa nedá skoro nič robit. Bude ho to baviť tak týždeň a teba tak mesiac to nabíjať. Navyše väčšina modelov je ohavne veľká. Takže odporúčam usporiť čo najviac. Aj tak to bude o 3 mesiace v skrini. Ak ti ide primárne o to kde dieťa je - kúp airtag za 30 eur a pripni mi ho na bundu / tašku.

kittykat22
28. dec 2022
viera77
28. dec 2022

Načo sú škôlkárovi celkovo hodinky...a ešte s wifi...alebo bez? Hm, len sa nahlas zamýšľam, keďže pracujem so škôlkármi. Pre deti je v tomto veku dôležitá hra a pozornosť rodičov a nie takéto "kraviny"...nuž, ale moderná doba alebo...no mám dosť🙈🙉🙊

bimbambom
28. dec 2022

Opravte ma ak sa mýlim , ak nemá pripojenie na telefón tak sa s nimi nedā volať nie ?
Len na wifi a pod sa vie pripojiť na aplikācie ako messenger , spotify a pod . Tak sa s nimi veľa nenahraje 🤷

wade
28. dec 2022

@bimbambom existujú aj hodinky s pripojením priamo na mobilnú sieť. Tie lacnejšie ale bývajú dosť veľké a vydrž batérie je biedna.

bimbambom
28. dec 2022

@wade to ktoré sú také napr ?

autor
28. dec 2022

@wade
@viera77 je to autista takže zbytočne vám budem vysvetľovať na čo sú mu aké hodinky, nosí ich od 1,5 roka. Ak mi teda neviete poradiť tak zbytočne sa vyjadrujete. viera77 za to že dá rodič dieťaťu hodinky, neznamená, že príde o rodičovsku pozornosť.

wade
28. dec 2022

Nepovedala si že mas špeciálny usecase. Tomuto rozumiem. Každopádne odpoved zostava. Keďže na nich nie je co robiť, tak by som zobral co najlacnejšie.

niekto2hy
28. dec 2022

Ked bude v byte,zbytocne je sledovat jeho polohu a ked pojde von,tak sa pripoji na mobilneho operatora a GPS satelit.

dzina007
28. dec 2022

Mysli. Ze wifi ti neusetri na peniazoch. Je yo skor len dalsia forma lokalizacie.
Ono tie data su potrebne len na GPS sledovanie. Ak hude telefonovat telefonuje z kreditu nie z dat.
A spotrebuvava to strasne malo. Aspin ja som kredit dobijala mozno pred pol rokom 15 e a stale tam peniaze ma. I ked my ich nepouzivame pravidelne. Len na vylety, aj v zahranici sme ich mali na dovolenke, ked syna posielame sameho do skoly ci na trening aby dal vediet ci dosiel ale teda nema ich kazdy den lebo mu to zavadiza