WhatsApp chyby

5. dec 2022

Ahojte .Poslala som správu dnes o 10.00 ,bola prečítaná ,no online stav ukazuje ,že bola včera .Alebo keď mi volá cez Whatsup ,aplikácia neukáže ,že bola vtedy online .Dá sa volať aj keď sa neotvorí aplikácia a tým padom neukazuje aktuálny online stav ?Ako je to možné ?Zdá sa,že dosť chýb má táto aplikácia .Ďakujem

veronikaszabova
5. dec 2022

Whatsapp?

janka_23
5. dec 2022

Áno, dá keď to osoba iba v liste oznaci ze prečítané alebo dá odpovedat

autor
5. dec 2022

@janka_23 Ako v liste ,na úvodnej obrazovke mysliš?A ako môže telefonovať keď nebola online na Whatsuppe?

melanta
5. dec 2022

Síce na toto otázka nebola smerovaná, ale ak je potrebné sledovať, či niekto bol/nebol online kdekoľvek, tak je namieste taký vzťah nemať. Či už ide o partnerský alebo kamarátsky vzťah.

melanta
5. dec 2022

A k tomu telefonovaniu. Ak nemá otvorenú apku a volá mu whatsapp hovor a prijme ho, apka ostáva zatvorená, čiže podľa môjho laického názoru môže volať a zároveň nebyť online.

janka_23
5. dec 2022

Neviem, opýtaj sa jej. Možno cez kontakty dá hovor whatsapp a vtedy neukáže ze je online

simsalabim
5. dec 2022

@melanta nesuhlasim. Ked su moje deti odcestovane, z casu nacas sa pozriem, ci boli online - ci ziju 😇 Tu naozaj nejde o spehovanie. Sice sa raz denne hlasia, ale pozeram aj tak.

A autorke - aj mne niekedy ukazuje blbosti. Napr ze niekto bol online vcera, hoci som s nim prave cez Whatsapp dotelefonovala. Ale asi to bude tym, ze appka ostala zatvorena.