Ahojte .Poslala som správu dnes o 10.00 ,bola prečítaná ,no online stav ukazuje ,že bola včera .Alebo keď mi volá cez Whatsup ,aplikácia neukáže ,že bola vtedy online .Dá sa volať aj keď sa neotvorí aplikácia a tým padom neukazuje aktuálny online stav ?Ako je to možné ?Zdá sa,že dosť chýb má táto aplikácia .Ďakujem
Áno, dá keď to osoba iba v liste oznaci ze prečítané alebo dá odpovedat
@janka_23 Ako v liste ,na úvodnej obrazovke mysliš?A ako môže telefonovať keď nebola online na Whatsuppe?
Síce na toto otázka nebola smerovaná, ale ak je potrebné sledovať, či niekto bol/nebol online kdekoľvek, tak je namieste taký vzťah nemať. Či už ide o partnerský alebo kamarátsky vzťah.
A k tomu telefonovaniu. Ak nemá otvorenú apku a volá mu whatsapp hovor a prijme ho, apka ostáva zatvorená, čiže podľa môjho laického názoru môže volať a zároveň nebyť online.
Neviem, opýtaj sa jej. Možno cez kontakty dá hovor whatsapp a vtedy neukáže ze je online
@melanta nesuhlasim. Ked su moje deti odcestovane, z casu nacas sa pozriem, ci boli online - ci ziju 😇 Tu naozaj nejde o spehovanie. Sice sa raz denne hlasia, ale pozeram aj tak.
A autorke - aj mne niekedy ukazuje blbosti. Napr ze niekto bol online vcera, hoci som s nim prave cez Whatsapp dotelefonovala. Ale asi to bude tym, ze appka ostala zatvorena.
Whatsapp?