WhatsApp

20. máj 2023

Zažili ste niekto, že správy nedorucuje, daný človek nebol online, ale dá sa mu zavolať? Nerozumiem tomu, to nevyzerá, že by ma blokol, ale keď sa mu dá dovolať, tak prečo mu nechodia správy? Nastavenia určite nemenil, čo sa týka tých fajok pri správach.

doriiis
20. máj 2023

1.Odkial vieš,že ich nemenil?
2.Staci,ak si si zmenila ty

nikol789
20. máj 2023

No keď tá má zablokovanu tak aj keď zavolas na whatsapp tak ti to normálne zvoní ako keby ani nemal zablokovanu

autor
20. máj 2023

@nikol789 to fakt? To som nevedela. Podľa mňa, ak nie som blokovaná, tak by doručilo správu a ukázalo 2 fajky a nie len jednu. Ale na normalnom tel čísle, tiež sa mi dá dovolať. Tak nechápem tomu, či som blokovaná alebo nie. To zistím asi v priebehu dňa, keď sa mi neozve 😀

nikol789
20. máj 2023

Áno ani ja som to nevedela 😃až pri bývalom keď sme sa rozišli som to zistila 😃
Ukazovalo mi len jednu fajku a fotka tiež zmizla,pritom keď som mu volala na whatsapp tak mi to zvonilo úplne normálne tiež som nechápala 🙈

autor
20. máj 2023

@nikol789 aha vlastne fotka, tá zmizne, keď som blokovaná. A teraz fotku vidím. No tak ja tomu nechápem. Mohlo by to zvoniť, keby nemal net? Že fajka je len jedna... A nebol tam včera od 20.

nikol789
20. máj 2023

Skúsila som to teraz cez mužov mobil, zablokoval má
Ale fotku videl, správy sa nedoručili a zvonilo to😂už sa fakt stracam
Asi niečo pomenili a fotka ostane
Ale možno je možnosť aj taká že nemá net, to si skôr myslím 😊

autor
20. máj 2023

@nikol789 a keď Ťa zablokoval, tak ty si fotku videla?

autor
20. máj 2023

@nikol789 no dobre nemá net, ale ako mu to potom môže zvoniť? 😀

autor
20. máj 2023

@nikol789 inak to je aká doba, keď zisťujem, či mám ešte frajera alebo už nemám 🤣 na druhej strane, mám jeho kľúče od bytu, tak jedine, že by vymenil aj zámok 🤣

nikol789
20. máj 2023

Neviem ale moj muž keď má vypnutý internet a volám mu cez whatsapp zvoní mu to, až keď si ho zapne mu prídu neprijate hovory na whatsapp

autor
20. máj 2023

Nooo už sa mu tie fajocky zmenili na dve, tak nie som blokovaná, len asi nemal net. Fakt nechápem, že ako mi to teda mohlo zvoniť ako hovor bez netu.

nikol789
20. máj 2023

Tak záleží podľa toho čo sa stalo😄🙈ja toto maximálne nenavidim keď si má niekto zablokuje alebo nechce komunikovať o danom probléme . Celé zle
Toto je už našťastie zamnou inak by má porazilo😃

nikol789
20. máj 2023

Jj teraz si muž vypol internet volala som mu a zvonilo mi to ako keby mal zapnutý. Čiže nie sú blokovaná a frajera máš 😃

autor
20. máj 2023

@nikol789 😀 to je teda výhra, juchuuu 😀

autor
20. máj 2023

@nikol789 hej ja to tiež neznášam, ak sa aj chcem rozísť, tak poviem rovno a osobne. Žiadne cez net a žiadne blokovanie, keď tak až potom 😀

nikol789
20. máj 2023

Moj EX toto urobil. Preto je EX 😃😃

autor
20. máj 2023

@nikol789 za Ta zablokoval? No tiež sa mi to stalo, to je najhoršia forma rozchodu.

nikol789
20. máj 2023

Áno🙈mali sme nejak nezhody-ale nevykomunikovali sme si to a on si má takto úboho zablokoval. Ale dobre sa stalo, potom som si našla terajšieho muža, sme spolu skoro 10 rokov a mame dcéru❤️