Wearmee - skúsenosť s vrátením tovaru

26. okt 2023

Baby, aku mate skusenost so strankou wearmee/wearit a vratenim penazi za tovar? Balik som vratila 5 dni dozadu a zatial je vzdy ulozeny v postovom priecinku, ptide mi zvlastne,ze tovar posielaju za 1-2dni a ked clovek tovar vracia,tak je tam nevyzdvihnuty uz piaty den, aj ked mozno pre vrateny tovar chodia 1x tyzdenne. Aka je vasa skusenost?

stannuska
28. okt 2023

Ahoj, ja som vracala tovar uz 2x urcite a do par dni som mala peniaze na ucte. Skus im napisat spravu na fb, ze kde sa stala chyba

autor
28. okt 2023

@stannuska fakt? No asi napisem v pondelok, lebo stale to tam je. Na poste, sledujem to v appke. Skusim asi napisat sukromny mail,lebo fb nemam. Dakujem za odpoved 🙂

culf
17. nov 2023

Dobrý den ja som majitelka - Lucia z Wearmee , baliky posielame denne pretoze pre ne chodia priamo na sklad , ale
Do po boxu po baliky chodime 1 alebo 2 x tyzdenne hromadne , tiez aj do packety , vsetky reklamacie spoľahlivo vybavujeme v lehote 14 dni , pre podrobne info nas kontaktujte na info@wearmee.sk alebo na cisle uvedenom na webe , alebo na fb alebo insta kde reagujeme spravidla do par minut , s pozdravom Lucia z Wearmee 🥰

zuzikazuzika
19. sep 2024

Ja určite Wearmee neodporúčam. Ak nechcete mať problem s vratenim peňazí ako ja, nekupujte si nič od nich. Pozrite si recenzie na FB, hovoria za všetko. Je tam veľa nespokojných zakazníčiek, ktoré majú rovnakú skúsenosť. Už 3 týždne mi vracajú peniaze. Dokonca sa to dostalo tak ďaleko, že mi nevedia ani odpísať.

ankare
19. sep 2024

Ja som bola vždy spokojná.

ankare
19. sep 2024

UPS, stará téma.

ki_hal
10. okt 2024

Nikdy viac, keď vrátite tovar, peňazí sa nedočkáte a odpovede na správy tiež nie.

ki_hal
10. okt 2024

Týmto chcem vyzvať všetkých, ktorým nevrátila táto milá slečna peniaze, aby ma kontaktovali a posunieme to ďalej.

autor
10. okt 2024

@ki_hal a tebe ako dlho nevracaju penoaze,?

ki_hal
10. okt 2024

Mesiac, správy zobrazené a ani obraz ani zvuk

ronda22
16. okt 2024

@zuzikazuzika Presne tak. Je lepšie sa im vyhnúť. Nakupovanie z tejto firmy je ako hrať ruskú ruletu. Nikdy nevieš, ako to dopadne.
Mne prišiel otrasný tovar. Lacná umelina a pulóver bol tak dokrčený, ako keby ho krave zo zadku vytiahli.
Ešte majú dva dni na to, aby mi poslali peniaze späť. Tak som zvedavá, ako to dopadne.

zuzikazuzika
16. okt 2024

@ronda22 je to hrozné. Mne peniaze vrátili ale trvalo to cez mesiac. Katastrofa. Nikdy viac.

ki_hal
16. okt 2024

@culf teraz máte možnosť sa vyjadrit pani majiteľka 🙂 nám kedy vrátite peniaze ?

autor
16. okt 2024

@ki_hal
@zuzikazuzika
@ronda22 inak tomuto nerozumiem. Vec vedia poslat uz na druhy den, ked si clovek objedna..ale ked to clovek vracia, trva mesiac, kym dostane nazad peniaze, co je neskutocne dlha doba podla mna. A myslim,ze tymto pristupom skodia len sami sebe a je to ozaj skoda, mne sa tam kopec veci paci a majitelka je mi velmi sympaticka. Keby fungovanie penazi fungovalo tak,ako napr . Na about you, ze clovek posle, na dalsi den to maju a do 3-5 dni vratia peniaze, tak by mali urvite oveeela viac zakaznikov a spokojnych. Vela ludi odradi to, ako funguje refundacia.

ki_hal
16. okt 2024

Áno to máte pravdu, ale na tento eshop je už veľmi veľa zlých recenzií, preto sa už niekoľkokrát menil aj názov eshopu, za mňa už nikdy viac, ale verím že karma je zdarma a veľmi rýchlo sa jej to všetko vráti.

zuzikazuzika
17. okt 2024

@ki_hal ja uz ich ani nesledujem lebo mam na nich velku zlost. Baby, urcite napiste aj negativnu recenziu, nech ludia vedia. Ja som tiez napisala. Bola to moja prva negativna recenzia.

ki_hal
18. okt 2024

A kde ste ju prosím napísali? Na FB ma recenzie skryté. Ktovie prečo 🤷🏼‍♀️

zuzikazuzika
18. okt 2024

@ki_hal práve som to pozerala. Recenziu som písala na fb. Už ich tam bolo dosť negatívnych, tak pani majiteľka ich skryla. Na kameru to hra na chutnučkú ale opak je pravdou.

ki_hal
21. okt 2024

@zuzikazuzika práve mi vrátila peniaze po presne mesiaci a skoro 2 týždňoch, čo som odoslala tovar, za mňa nikdy viac, tento eshop budem obchádzať veľkým oblúkom.

autor
21. okt 2024

@ki_hal jooj to by aj mna odradilo a hlavne znwchutilo

ronda22
23. okt 2024

@ki_hal Mne dnes, šesť dní po termíne napísali, že mi práve peniaze poslali. Vraj ich mám čakať v rozmedzí 3-5 pracovných dní. Oni ich asi posielajú poštovým holubom alebo čo 😂😂

dada224
12. nov 2024

Ahojte, tiež som “hľadala” recenzie až dodatočne…. 🤦‍♀️
Teraz už len čakám a verím 🙏, že peniaze za vrátený tovar dorazia…. 🤔🙏
Trvá to už skoro 4 týždne.. 🙆‍♀️
Prosím vás, to na eshop neexistujú žiadne páky??? Ako napr. SOI??
@ronda22
@ki_hal
@zuzikazuzika

autor
12. nov 2024

@dada224 strasne, toti sa mi veeelmi nepaci,ze to takto zdrzuju.

dada224
12. nov 2024

Veď toto mrzi aj mňa😞
na stránke v podmienkach píšu, že po vrátení tovaru -vrátia peniaze do 14 dni ….
A realita? Po odoslaní balika( vyzdvihli ho hádam po 10 dňoch 🤦‍♀️) , potom nič, ticho a po 3 týždňoch po odoslaní pošlú mail, že obdrzali balík a peniaze pošlú do 14 dni 🤔🙆‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zuzikazuzika
13. nov 2024

@dada224 u mna presne tak isto. Je to katastrofa. Proste uz nikdy viac

dada224
17. nov 2024

@zuzikazuzika mne už vrátili PLATBU 🙏🙏🙏
Ale NIKDY VIAC !