Ahojte stretol sa niekto s týmto? Keď priateľovi príde správa na messanger tak mu to normálne pipne ale zároveň mu to aj 'pipne' na Facebooku že dostal správu. Nevie niekto ako to má vypnúť aby mu to len chodilo na messanger. Začalo mu to robiť samé od seba
@vanessa0311 mne to robí tiež ale len niekedy 🤔 skúšala som to už kadejako a niekedy príde len na messenger a niekedy zas aj ako upozornenie z Fb 🤷♀️ na nič som neprišla... Tak ak zistíš, podeľ sa 😀 je to otravné
@janai1 prišli sme na to. Pôjdeš na nastavenia potom. Na nastavenia upozorneni ostatné upozornenia a takto si to nastav. Dúfam že pomôže
@sipopa aj ja som to takto mala Ale nejak sa mi podarilo v nastaveniach nastaviť aj na messanger som dala povoliť cetove hlavičky
@vanessa0311 tak to nič, ja chcem aby mi chodili upozornenia z Fb typu narodeniny, skupiny atď... Len tie spravy aby mi dvojmo nechodili 😀
@vanessa0311 dakujem, mala som to vypnute, tak snad to uz bude pipat 🙂
@vanessa0311 tak s tymto som sa nestretla, ja mam zase opacny problem, ze mi spravy vobec nepipaju a musim si kontrolovat, ci mi nahodou niekto nepisal. no skuste popozerat nastavenia, ci sa to niekde neda upravit alebo aktualizovat.