Orange router
Vypínate na večer wifi ? Mne tie svetielka vadia. Nevadí že ju jazdy večer vypnem ?
Pokojne môžeš vypnúť nič sa nestane.
Nevadí.
Ďakujem
Nevadi, blika mi to v druhej izbe :D Ale ani keď mi to blikalo do ksichtu, tak nevadilo. 🙂
Vypinam.
prelep svetielka.
nie, mám ho v inej izbe, vypínam iba keď idem na dlhšie preč
My sme vypinali kazdy vecer, mame od Swan internet a dva razy sa nam ten ich router pokazil cca do mesiaca. Tak sme sa spytali opravara, ze ci to moze vadit, ze vypiname a on povedal, ze ano, ze nejak to tomu ich routeru vadi. Kedze vzdy ked nam to prestalo ist trvalo im par dni kym prisli, a internet potrebujeme pre pracu, tak ok, nechavame zapnute. Ale povazdujem to za velmi krepe riesenie.
Mame tiež od Orange bliká ,ale mam ho v pracovní, takže o ňom neviem vôbec, nevypinam ho nikdy
my tiež nevypíname nikdy ani keď ideme z domu, máme na wifi napojené spotrebiče…
V živote ma nenapadlo vypnúť wifi a sninskom nepočula o niekom v mojom okoli, kto by to robil. Router nemáme na mieste, kde by mi to vadilo a tiež mame kopec vecí na to wifi napojené
Nikdy nevypinam, router máme v chodbe, takže to blikanie nikomu nevadí.
Vypiname kazdy vecer alebo ked ideme prec z bytu.
Tak svetielka niekomu vadia niekomu nie ja skorej vypynam z dôvodu ze aby decka neskoro do noci neficali na wifi a tiez si myslim ze je to ziarenie tak naco to mat v noci... to nastavenie ze v noci same nejde automaticky znie ako prakticka vec..
Nevypinam. Nemám router v spálni
Urcite to nerobi routeru dobre ked sa to vypina pravidelne...
nevadí
Nie. Alebo prelep.