Vymazaný chat na messengeri

29. jún 2022

Zdravím, vymazaná komunikácia na msngeri teda na fb- dá sa obnoviť? Dostať sa k tým správam opäť?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jt261
29. jún 2022

Ano da sa to, Krok 1.Log do svojho účtu Facebook a prejdite na „Nastavenia“. Krok 2.Kliknite na odkaz „Stiahnuť kópiu vašich údajov na Facebooku“ priamo pod kartou „Všeobecné nastavenia účtu“. Kliknite naň. Krok 3.Kliknite na panel „Spustiť môj archív“. Krok 4.Zadajte svoje heslo a budete okamžite informovaný o tom, že do vašej doručenej pošty bola odoslaná správa. Krok 5.Vyberte oznamovaciu správu a kliknutím na zobrazený odkaz stiahnite požadovaný archív. Krok 6.Kliknite na „Archív sťahovania“. Súbor ZIP, ktorý obsahuje všetky vaše údaje na Facebooku, sa stiahne priamo do vášho počítača.

drunasha
3. aug 2022

@jt261 dobrý deň, mala by som otázočku, akutne sa potrebujem dostať k jednej zmazanej konverzacii je to možné? Skúšala som cez stiahnutie svojich informacii v nastaveniach cize teoreticky tento postup ale tie zmazane su tam neni. Ďakujem veľmi pekne

jt261
4. aug 2022

@drunasha ked to uz ani tam nie je, tak uz sa s tym neda nic robit

evita860
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lrnka
25. nov 2023

@jt261 ďakujem vám snáď to budem vedieť

lrnka
25. nov 2023

@lrnka môžem vám napísať keď si s tým nebudem vediet rady ?

lindus_esterka
25. nov 2023

@evita860 vymazane spravy sa v tom stiahnutom archive neukazu

tamiajoy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
candii
16. jan 2024

Nie neda.

emily57
25. jún 2024

@jt261 Náhodou nevieš, ako je možné, že konverzácia s konkrétnou osobou v tých súboroch vôbec nie je?

candii
25. jún 2024

@emily57 no pretože tá správa bola vymazaná. Je to len archív správ ktoré vymazané neboli.
Ja som prelustrovala celý FB, posťahovala všelijaké apky, všetko som snáď vyskúšala čo bolo na nete ale k vymazanym správam som sa žiaľ nedostala.

emily57
25. jún 2024

@candii ja som vymazala konverzáciu s tým človekom v trvaní február až marec, ale od apríla až dodnes si stále píšeme, čo som nemazala a v stiahnutých súboroch nie sú ani tieto správy, vôbec tam ten človek nie je

candii
25. jún 2024

@emily57 pretože Facebook menil nastavenia teraz je to všetko sifrovane

emily57
25. jún 2024

@candii a s ostatnými nie je? Všetkých ďalších ľudí tam mám, len tohto jedného vôbec, nechápem to

naneta258
25. jún 2024

Dajú sa nájsť správy s človekom, ktorý si vymazal svoj profil na fb?

candii
25. jún 2024

@emily57 zaujímavé 🤷🏼‍♀️ neporadim, neviem prečo.

lul02
26. júl 2024

Dobrý deň, prosím, dostali ste sa ku zmazanej konverzácii? Ďakujem 🙂