Výhry Lidl plus aplikácia

nika11103
12. okt 2024

Ahojte dobrý deň. Čisto zo zvedavosti by ma zaujímalo, či sú tu medzi vami zienky, ktoré reálne vyhrali niečo zo súťaži v Lidl Plus. Teraz sa posielalo napríklad nákupy nad 20 EUR, boli zaradené do súťaže o poukážky atd. Alebo ci niekoho vo svojom okolo poznáte, kto reálne vyhral. Ďakujem a ešte pekný deň.

akinomel
12. okt 2024

@nika11103 ja pred pár rokmi (cca 3) som vyhrala nákupnú poukážku v istej vyššej hodnote a raz dávnejšie 15 minútový nákup. Rada sa zapájam do súťaží 🙂

rozculena
12. okt 2024

v Lidli nič,dokonca aj tie stieracie žreby za každý nákup,úplné sprostosti alebo niečo,čo potom aj tak nemali....teraz je tam koleso šťastia a znova nič....a to robím dosť veľké nákupy,mne to príde,že vyhrávajú malé nákupy,aby pritiahli ludí do obchodu a aby tam ludia nechali viac peňazí

zuzanka.zuzu
12. okt 2024

@rozculena môže byť, ja som dostala už 2x zadarmo v appke kupón na oriešky a alkohol, tí čo chodia pravidelne niekedy nemajú nič 😀

nika11103
autor
12. okt 2024

@akinomel wow paráda a ten 15 minútový nakup to ako ? To ti stopli 15 minút a mohla si hádzať do vozíka čo si chcela ?

nika11103
autor
12. okt 2024

@rozculena áno presne ja som z tých stieracich žrebov tuším nikdy nič nevyužila

rozculena
12. okt 2024

@nika11103 asi 2x jogurt ten najlacnejší zadarmo🙄 a keď som aj niečo chcela,tak to vôbec nemali,ako aj väčšina kupónov v apke....

akinomel
13. okt 2024

@nika11103 áno, ale to bolo dávno. Možno aj medzi prvými súťažami (mám 50+) Veľa som vtedy ,,nakúpila ". Pre seba napr. šijací stroj, ktorý mi odvtedy slúži na občasné opravy atď.