Ahojte. Chcela by som poprosiť o pomoc pri tvorbe práce k hodnoteniu na VŠ. Baby ak používate hlavne Facebook, Instagram, Twitter a Snapchat napíšte prosím do komentu, čo sa vám na týchto sociálnych sietiach páči a čo nie 🙂 Ďakujem vopred za každú pomoc 😊
Ja som vďačná za facebook, otec robil dlhé roky v cudzine a toto bola jedna z mála možnosti ako komunikovať zadarmo, vtedy ešte neboli vibery ani whatsappy, takže sme to veľmi ocenili z tohto hľadiska
Ja ako starší ročník vidím v sociálnych sieťach veľké vyhody. Informácie, môžeš komunikovat s hocikým vo svete...Ale samozrejme ako už bolo spomenuté je to dvojsečná zbraň. Ja som rada za dospievanie bez internetu. S každej akcii sú všade fotky. Ľudia ako keby nevedeli ani navariť bez toho aby sa s tým pochválili na Facebooku alebo Instagrame, to mi príde doslova sibnute. Všetko zo svojho života, súkromia dávať na net.
Ja mám rada na FB skupiny (napríklad psíčkarov, pracovné a tak) veľmi to spojí ľudí a uľahčí veci. Nemám rada stratu anonymity,.preto nemám celé meno na FB a pridávam si len ľudí, čo chcem, nie aby ma požiadali o priateľstvo všetci bývalí spolužiaci, celá dedina a tak ďalej.
@dzanis147 co sa mi paci? Nic. Sama sikana,klamstva, priklaslovanie zivota.