Ahojte, vracali ste tovar spat zalandu aj kurierom? Ja som vzdy len postou ale mam obrovsky balik a veci mi nesadli tak by som chcela kurieron. Vraj aj ten je zadarmo. Ako ste postupovali prosim? Vraj si mam objednat vratenie, len neviem ci cez podaci harok alebo ako tam zadar ze vratenie je zdarma.
Dakujem
Funguje to všade.
@kuba_art samozrejme že len v Ke a Ba ,inde ani kuriéri nechodia, len poštové holuby.🤣🤣🤣
@simonie8 zavoláš na linku 0850 122 413 alebo cez net pošty a objednáš kuriéra.
@victory7897 myslel som to inak, keďže napríklad k rodičom si takéhoto kuriéra neviem objednať Žilina ale keď som v Bratislave nemám s tým problém čiže som tak myslel keďže toto mi bolo kedysi na tej ich linke povedané
Ahoj. Prosim ta, ked vraciam veci, treba tam pribalit aj ten papier s polozkami? Lebo to nenapisali, tak teraz si nie som ista. Dakujem 🙂
Prosim vas vratenie tovaru zo zalando ( tenisky mojom pripade) je zadarmo ? Neni vsak? Potrebujem ine cislo cize vraciam spat ....do zvolena. Mam to poslat postou na adresu alebo naju nejakeho kuriera nechapem..
Plstovne si zaplatite vsak aj tak ? 😊
@hiddenobject
@kuba_art
@monsm
@victory7897
@koniarova
@damira90 vo vnútri keď ti prišiel balík si mala štítok na nalepenie ,zabal botasky , to jedno aj do bielej igelitky a nalep štítok ...na ňom píše že poštovné hradí príjemca..podaci lístok vypíšeš a poštárka ti len vytlačí údaje dozadu aby si mala doklad. Neplatis nic..vo svojom účte na zalande nájdeš objednávku a dáš že vraciaš tovar
@damira90 presne ako píše
@victory7897 👍👍👍
@victory7897 krasne ste mi to napisala. Jezis dakujem len este neviem ten ucet ja ho nemam mam cislo objednavky ale ten ucet :/ to kde mam na co kliknut na tom zalando. Vytvorit ucet alebo take nieco ?
@victory7897 a ucet tam niekde mam IBAN dat? Do toho uctu na zalande asi ze? Len keby viem kde to je neviete mi spravit screnn asi vsak :/
Keď klikneš na vrátenie tovaru (keď ho označíš) stlačíš ďalší dole a už sa ti zobrazí vypísať údaje o účte
@victory7897 jeziiis dakujem krasne si zlata 🩶🩶🩶🩶😊spravim si to
@victory7897 🫠🥰
@damira90 za máličko
@simonie8 ak myslíš poštového kuriéra tak si treba zavolať na číslo čo je na stránke pošty a kuriér príde, nasleduje rovnako ako na pošte a zoberie ti to ale myslím, že aktuálne to funguje len v KE a v BA ale môžem sa mýliť