Riešil niekto vrátenie z tému a tým štýlom, že to nechcelo od neho, aby sa ten produkt poslal späť? Píše mi tam že si to mám nechať, a peniaze mi budú vrátené.
@veronikaszabova chápem 😅 len sa mi to jednoducho nezdá, že si ten tovar môžem nechať, nič viac, nič menej
Len že či má s tým niekto skúsenosť, nieže to budú o pol roka odo mňa žiadať. Normálne som sa opýtala.
To je super sposob, ako prist k veciam zadarmo, ci? 😃
@mirka3169 práve dnes som to tiež riešila. Skúsila som objednať kabelku, ale prišla skôr ako papierová, neviem ako to opísať, dala som refundáciu, poslala fotku a napísali, že vrátia peniaze na účet a mam si tovar nechať. Tak čakám, kedy prídu peniaze.
@oli18 presne to mi napadlo dnes, keď mi napísali, že si mám nechať tovar, že ja blbá som reklamoval len kabelku 😄
@oli18 pri kazdej jednej objednavke mozes "vratit" jednu vec - poskodenie, ina velkost, ... Podla sumy tovaru bud chcu tovar vratit, alebo ti ho nechaju.
@veronikaszabova pri každej nie. Ja už musím vrátiť tovar aj fyzicky cez packetu 🙄
@veronikaszabova pri jednej objednávke sa dá vrátiť len jedna vec? Viac veci z jednej objednávky sa nedá vrátiť?
@simona20201309 a koľko stala ta vec?
@mirka3169 ten tovar ma mensiu hodnotu (vyrpbnu cenu) ako obsah mojho odpadkoveho kosa, preto si ho mozes nechat, lebo pre nich je vacsi naklad na spracovanie zasielky a toho vrateneho tovaru ako jeho samotna hodnota.
@bluecapybara už aj vec za 1e musím vrátiť cez packetu.
@nikolet29 môžeš vrátiť aj všetko. Ale len jedna vec sa dala refundovst tak, že ti tovar nechali a peniaze vratili
Nech sa paci, dufam ze tam kupujete veci iba pre seba a aspon nie detom 🙈
https://www.instagram.com/reel/C96ss-BtGWF/?igs...
@simona20201309 dá sa vybrať kde chcem tovar doručiť? Či napr. Domov alebo do zasielkovne?
@milanemila 😂😂a na toto sa kto pýtal? 😂😂😂
@mirka3169 a co chces riesit? Ved ti € poslu naspat na kartu, pripadne do kreditu a ty si tovar nechas. Co na tom nechapes? 🤷