Dobrý večer súrne by som sa chcela spýtať na vrátenie tovaru z domu ako to funguje? Konkrétne v bershke a pull&bear. Dajú mi vedieť kým v ten deň dôjde kuriér? Je písané že netreba vytlačiť žiadnu etiketu ale ako potom budú vedieť ze ten balík je odomna? Nerozumiem. A do čoho to môžem zabaliť keď už nemám pôvodný obal? Mam len také priehľadné sáčky v ktorých boli tie veci. Mohla by som to dat do toho? Ďakujem
Ahoj, pozri si na stránke daného obchodu presné inštrukcie k vráteniu tovaru. Tovar nemusíš zabaliť do obalu, v ktorom ti bol doručený, normálne zabaľ do plastovej obálky prípadne igelitky. Keď píšu, že netreba tlačiť žiadnu etiketu, tak štítky bude mať kuriér, pri prebratí balíka od teba ich tam nalepí.
Kuriér si prinesie štítky sám vy si ho len cez daný obchod objednate
Aha dobre ďakujem, a ešte som sa chcela spýtať keď vraciam veci z 2 objednávok z 1 obchodu že to môžem dat do 1 tašky? (chápete že v 1 objednávke sú napríklad 2 rifle a v druhej sukňa, nedalo sa to zvoliť naraz)
Nerobte to tak obchody to nemajú radi. Je to pre nich zmätočné a budú vám dlho držať peniažky
Ahoj, my sme vracali do Pull&bear, ak nemáte pôvodný obal, kľudne stačí zabaliť do obálky alebo niečoho nepriehľadného. Kuriér nalepí štítok a druhú časť
dá vám. Peniažky vrátili na účet do týždňa.
Musí to.byt riadne zabalené v.nejakej pevnej igelitke aby to kuriér doručil v poriadku späť obchodu. Konkrétne podmienky si musíte overiť u týchto konkretnych obchodov... Zákaznícka linka / email a odpovedia vam